Giyimine Göre Erkek

xsxulem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
687
23
51
Kadinlarin çogu için dis görünüs fazlasiyla önemlidir. Ancak bunu bir sekilcilik ya da gereksiz bir heves gibi algilamamak gerek. Çünkü dis görünüs sanildiginin aksine bir kadinin iç dünyasi hakkinda çok önemli ipuçlari verir. Tabii bu kadin modayi körü körüne takip etmiyorsa... Modayi kendi tarzina uyarlamayi, kendine yakistirmayi ve dolayisiyla kendi modasini yaratmayi basaran her kadin tektir, kimseye benzemez. En yakin arkadasliklarda bile moda, ayirici bir faktör. Tutucu ve klasik bir giyim zevkine sahip bir kadinin en iyi dostu son derece renkli, çilgin giysileri ve degisik saç modellerini tercih edebilir. Kadinlar arasi , dostluklarda giysiler (ayni gün ayni bluz giyilmedigi sürece) sorun degildir. Peki ya erkeklerle olan duygusal iliskilerde? Isin içine erkekler girince durum biraz daha farkli. Çünkü erkekler aslinda kadinlardan çok daha sekilcidir. Üstelik çogunun giyim konusundaki görüsleri de tutarsizdir. Örnegin mini etek, derin gögüs dekolteli bir bluz, topuklu ayakkabi veya kipkirmizi tirnaklar erkekleri bastan çikarmaya yeter de artar bile. Böyle kadinlari nerede görseler bakar ve hayran olurlar. Ama ayni seyleri sevgililerinde görün-ce kiyameti koparir ve bu sekilde disari çikmalarini istemezler. Nedeni ise basit: Korku. Seksi kadinlara ilgi duyan ve seksiligi "sekse davet" olarak algilayan bir erkek, baska erkeklerin de sevgilisine ilgi duyacaklarindan, hatta onu bastan çikarmaya çalisacaklarindan korkar. Bütün bunlar tabii ki tüm erkeklerin ayni zevklere sahip oldugu anlamina gelmiyor. Farkli erkek tipleri, kadinlarda farkli giyim tarzlarini begenirler,

iste bu erkek tip-lerinden bazilari:

SportIf erkek: Maceraya çok düskündür. Dagcilik, rafting, yamaç parasütü, ralli gibi tehlikeli sporlari ve motosiklete binmeyi sever. Dogal olarak da kendisi gibi spor giyinen kadinlari begenir. Birlikte oldugu kadinda bol pantolonlar, dar ve sade tisörtler, spor ayakkabilar ve kisa saç hosuna gider. Makyajdan, aksesuvarlardan, ojeli ellerden ve yapili saçtan ise nefret eder.

Klasik erkek: Düzenli ve saygin bir isi vardir ve çogunlukla takim elbise giyer. Kaliteli restoranlara ve barlara gitmek en büyük zevkidir. Yanindaki kadindan da hep bakimli, hafif makyajli, iyi giyimli ve zarif olmasini bekler. Tayyörler, klasik kesimli elbiseler, ipek bluzlar, incecik çoraplar ve topuklu ayakkabilardan hoslanir. Salas görünümden, koyu renk ojelerden nefret eder ve böyle görünen kadinlarin yanina bile yaklasmazlar.

Grunge erkek: Rock müzik, hayatinin önemli bir parçasidir ve rock barlardan çikmaz. Bu müzigi bir hayat felsefesi olarak görür ve o felsefeye uygun, biraz düzensiz bir hayat sürer. Kadinlarda daginik bir görünüm, koyu makyaj, zincir ve piercing gibi aksesuvarlar; upuzun, topuklu çizmeler; siyah agirlikli seksi giyim tarzi ve koyu renk ojeli tirnaklar hosuna gider. Mini etek, uzun deri ceket, dar kot pantolon ve gümüs takilar, bir kadinda begenebilecegi ayrintilardir.

Hippi erkek: 68 kusagindan kalma bir görüntüsü vardir. Sanata ve güzelliklere asiktir, edebiyatla ve Dogu felsefesiyle yakindan ilgilenir. Evde oturup bitki çayi içmek ve yerel müzikler dinleyerek arkadaslariyla entellektüel sohbetler etmek en büyük zevkidir. Kadinlarda Hint tarzi uzun elbiseleri, el yapimi boncuklu kolyeleri, bele kadar gel

en, upuzun ve ortadan ayrilmis saçlari begenir. Üzeri boncuklarla isli çantalardan, parmak arasi terliklerden, renkli bileziklerden, islemeli yeleklerden ve askili, batik tisörtlerden de çok hoslanir.
 
Klasik erkek tercihimdir. herzaman bakımlı, iyi ve temiz giyimli olmalıdır. Öyle pahalı şeyler giymesi şart değil, pahalı yerlere gitmesek de olur ama bakım her zaman şart. Nefret ederim bakımsız pis , salaş erkeklerden. Eşim takım elbise giyince daha bir güzel oluyor be.Derli toplu bakımlı arada kot da kaçırıyor ama oda yakışıyor. Herbirşey yakışıyor kocacıma yav.
 
ben ne klasik erkeği ne de sportifi seçerdim.orta karar olması lazım benim için.yerinde gerektiği gibi giyinmesi lazım.eşimden örnek vermek gerekirse işe giderken takım elbise giyiyor.tatil günlerinde birlikte dışarı çıkarken ikimizde spor giyinmeyi tercih ediyoruz...ama pis giyinen bir adamı asla yanımda gezdirmezdim diye düşünüyorum
 
Ben aslında sprotif giyinen erkekten tarafım ama ahmetim işi geregi hep kalsik giyindigi için haftasonları bile zor kot giydiriyom ama yakışıyo ya ona:rolleyes2:
 
benim için temizlik ilk şart.bi kere temiz giyinmeli.ikincisi erkek gibi giyinmeli.öyle daracık kotlar,daracık bodyler giyen adam bana göre değil.erkek dediğin şöyle aile babası gibi durabilmeli:yes: ben bayılıyorum takım elbise giyen adamlara.ama kaliteli ve şık olacak.(kalite pahalı demek değildir bana göre.onuda hemen belirteyim.)spor giydiğinde bile bir ağırlığı olacak ..(aynen benim kocam yanee:laugh: ).....
 
Krocum akıyo gene halis tereyağları. Topla da ziyan olmasın ramazan ramazan. Koca deyince akan suların duruyo çeşmelerden yağ akıyo valla. :laugh:

Benim pek möhterem sevgili kocacım spor giyinmeyi tercih ediyor. Kot pantolon ve gömlek. Her zaman haftasonları da sweat ya da tişört. Ama benim kot pantolon giyinmemdense kumaş pantolon ya da şık bi etek giyinmemi tercih ediyor. Biraz da olaya krocum gibi bakarsam. E boyu 1.87 olan kocacuma da çok yakışıyor bee. Ne giyse yakışıyor :Roflol:
 
kuzum .!.:
Krdi tuzliyim de kokmasın bari kocacın

Beğenemedin mi kuzu kapama. Kocamı çuvala sokmuşlar gelen giden nerden buldun bu kıyafeti ne kadar yakışmış demiş. (La kro beni de kendine benzettin ya helal olsun sana:laugh: )
 
Krdi .!.:
Beğenemedin mi kuzu kapama. Kocamı çuvala sokmuşlar gelen giden nerden buldun bu kıyafeti ne kadar yakışmış demiş. (La kro beni de kendine benzettin ya helal olsun sana:laugh: )
kızım ööle yada bööle evlenmişiz dimii.o zaman neymiş.asla va asla kocayı kötülemek yok:laugh: tapusu bizim savunmak bize düşer:biggrin:
 
erkeğe evet takım çok yakışıyo ama ben spor giymesinden yanayım.takımın içinde nefes alamıyomuş gibi gelio özellikle gravat takınca :)valla aşkım iş gereği hep takım giyerdi ilşkinin başında ama onuda alıştırdım spor giyinmeye :)o her türlü yakışıklı oluo bence
 
kronick .!.:
benim için temizlik ilk şart.bi kere temiz giyinmeli.ikincisi erkek gibi giyinmeli.öyle daracık kotlar,daracık bodyler giyen adam bana göre değil.erkek dediğin şöyle aile babası gibi durabilmeli:yes: ben bayılıyorum takım elbise giyen adamlara.ama kaliteli ve şık olacak.(kalite pahalı demek değildir bana göre.onuda hemen belirteyim.)spor giydiğinde bile bir ağırlığı olacak ..(aynen benim kocam yanee:laugh: ).....
giyim konusunda krocum aynı zevkimiz erkek gibi giyinmeli daracık kot olmamalı:eyes: evet de ne bu koca düşkünlüğü kıs:laugh: :laugh:
 
benim aşkımda sürekli spor giyinir ben birazda klasik olsun istiyorum ama hoşlanmıyor klasik giyimden:rolleyes2: aslında bi bilse ne çok yakışıyor özel günlerde giydiğinde bi kez daha aşık oluyorum:smile:
 
ya bu arada dar kotmu kaldı kıslar ben aşkımda hiç dar kot görmedim klasik pantolondan bile daha bol
 
X