Giyimini hiç beğenmiyorum ne yapabilirim?

loveren

£ ♡ £
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
2.692
3.128
448
Neredeyse 1 yılımızı dolduracağız, ona giyiminden hoşlanmadığını da söyledim fakat hala bir değişiklik yok. Farklı yerlerdeyiz, dün geldi ve buluştuğumuzda bunu şakaya vurdu. Bana hoş laflar ettikten sonra bana bakma ben yine aynı ben deyip güldü geçti=( ama ben bu konuda çok ciddiyim bazen bu yüzden soğuyorum. Biliyorum giyim herşey demek değil fakat ben o kadar özene bözene giyiniyorsam aynı şeyi ondan da bekliyorum. Sanırım biraz marka düşkünüyüm. Onu nasıl değiştirebilirim? :18:

canım benim sen bu adamı olduğu gibi sevmiyormusun ?
ilişkine başlamadan önce giyimi nasıldı? sonradan mı farkettin ?

Neredeyse 1 yılımızı dolduracağız, ona giyiminden hoşlanmadığını da söyledim fakat hala bir değişiklik yok. Farklı yerlerdeyiz, dün geldi ve buluştuğumuzda bunu şakaya vurdu. Bana hoş laflar ettikten sonra bana bakma ben yine aynı ben deyip güldü geçti=( ama ben bu konuda çok ciddiyim bazen bu yüzden soğuyorum. Biliyorum giyim herşey demek değil fakat ben o kadar özene bözene giyiniyorsam aynı şeyi ondan da bekliyorum. Sanırım biraz marka düşkünüyüm. Onu nasıl değiştirebilirim? :18:

ben marka düşkünü değilim ama ben de eşimle evlenmeden önce giyimini hiç beğenmiyordum. yani bazen güzel bazen kötü giyiniyordu. üstelik söyleyemiyordum da.. eşim kıyafette zaman harcamayan ne olursa giyinen birisi. gerçekten kötü giyim bazen insanı soğutabiliyor. çünkü sonrası önemli değil ama ilk tanışmalarda özellikle önemli. ama evlendikten sonra değiştirdim sevmediğim kıyafetlerini kaldırdım. ben ne alırsam onu giyiniyor :))

aynen canım bende çok dikkat ederim erkekte giyime çok haklısın yani..birlikte alışverişe çıkıp nasıl giyinmesi gerektiğini yada erkekte şu tarz giyimi beğeniyorum diye ona söyleyebilirsin

bende markaya dikkat etmem ama giyim stili onemlidir aslında:26: heleki iliskinin ilk zamanlarıysa sogutabiliyor insanı ya birlikte cıkıcaksanız alısverislere yada hediye alıcaksın ona bak bu cok yakıstı sana vs tarzı gibi seyler soyliyip degistirmeye calısıcan stilini

canım benim sen bu adamı olduğu gibi sevmiyormusun ?
ilişkine başlamadan önce giyimi nasıldı? sonradan mı farkettin ?

İlk zamanlar bunu farketmemiştim. 'Erkek işte tişört-kot giyip dışarı çıkar' diye düşünüyordum ama sonradan farkettim ki hep aynı kıyafet hep aynı tarz, 8 ay sonra dayanamadım ve giyim tarzını beğenmediğimi söyledim. O da senin için değişmeye hazırım demişti, fakat herşey ortada kaç ay geçti hala bir değişim yok :19:

ben marka düşkünü değilim ama ben de eşimle evlenmeden önce giyimini hiç beğenmiyordum. yani bazen güzel bazen kötü giyiniyordu. üstelik söyleyemiyordum da.. eşim kıyafette zaman harcamayan ne olursa giyinen birisi. gerçekten kötü giyim bazen insanı soğutabiliyor. çünkü sonrası önemli değil ama ilk tanışmalarda özellikle önemli. ama evlendikten sonra değiştirdim sevmediğim kıyafetlerini kaldırdım. ben ne alırsam onu giyiniyor :))

Ben de evlendikten sonra çok fazla takmam diye düşünüyorum fakat ilişkimizde daha 1 yılı doldurmadık ve onun giyimi kuşamı ilgimi çekiyor ister istemez, ne giymiş diye bakıyorum baştan sona=) ama her seferinde hayal kırıklığı yaşatıyor bana=(

aynen canım bende çok dikkat ederim erkekte giyime çok haklısın yani..birlikte alışverişe çıkıp nasıl giyinmesi gerektiğini yada erkekte şu tarz giyimi beğeniyorum diye ona söyleyebilirsin

Beni anladığınıza sevindim. Çünkü bazıları yadırgıyor, 'sen onu seviyor musun? evet o zaman bitti' diyorlar=( Dün yemek yedik sonrasında alışveriş merkezinin içinden geçtik. O anda kotlar gözüme çarptı bak dedim ne kadar güzel kotlar, 2 tanesini seçtim hemen gösterdim, birini beğendi evet güzel buna daha sonra bakabilirim dedi ve yine erteledi..

arkadaşlar yazmış bende yazamadan duramayacağım :)) benimde marka düşkünlüğüm yoktur pazardanda olsa giyerimm lüks bi mağazanda olsa giyerim ama bende acaip bi renk uyumu hastalığı var :)) renkler birbirine tutmadımı gıcık oluyorum eşim buna pek dikkat etmiyordu evlendikten sonra ben daha dikkat ediorum ve daha güzel giyiniyor...sende evlenene kadar sabredip sonra ipleri eiline alabilirsin :)

bende markaya dikkat etmem ama giyim stili onemlidir aslında:26: heleki iliskinin ilk zamanlarıysa sogutabiliyor insanı ya birlikte cıkıcaksanız alısverislere yada hediye alıcaksın ona bak bu cok yakıstı sana vs tarzı gibi seyler soyliyip degistirmeye calısıcan stilini

14 şubat ve ardından da yıl dönümümüz geliyor o zaman kıyafet olarak hediye alabilirim. Çok üzülüyorum dün geceden beri düşünmekten uyuyamadım:43:

İlk zamanlar bunu farketmemiştim. 'Erkek işte tişört-kot giyip dışarı çıkar' diye düşünüyordum ama sonradan farkettim ki hep aynı kıyafet hep aynı tarz, 8 ay sonra dayanamadım ve giyim tarzını beğenmediğimi söyledim. O da senin için değişmeye hazırım demişti, fakat herşey ortada kaç ay geçti hala bir değişim yok :19:

erkekler biliosunnn pek önemsemiyorlar giydiklerini dediğim gibii ya sen evlendikten sonra halledekceksin yada evine gidipp şölee bi gardolabını açıpp askılara kombin hazırlıcan onada tembi ediceksin bak bu pantalonla bunu giyiceksin gibisinee:) aklıma başka bişi gelmiyor...yada her buluşmanızda senin tarzında hediyeler alıp vericeksin oda azçok anlar herhaldde artık değişmesi gerektiğini

arkadaşlar yazmış bende yazamadan duramayacağım :)) benimde marka düşkünlüğüm yoktur pazardanda olsa giyerimm lüks bi mağazanda olsa giyerim ama bende acaip bi renk uyumu hastalığı var :)) renkler birbirine tutmadımı gıcık oluyorum eşim buna pek dikkat etmiyordu evlendikten sonra ben daha dikkat ediorum ve daha güzel giyiniyor...sende evlenene kadar sabredip sonra ipleri eiline alabilirsin :)

Eskiden ben de öyleydim fakat insan çevresindekilerden yani abim ve ablamdan etkileniyorum. Onlar öyle olunca ben de erkek arkadaşımı birileriyle tanıştırmaya bile çekiniyorum=(

erkekler biliosunnn pek önemsemiyorlar giydiklerini dediğim gibii ya sen evlendikten sonra halledekceksin yada evine gidipp şölee bi gardolabını açıpp askılara kombin hazırlıcan onada tembi ediceksin bak bu pantalonla bunu giyiceksin gibisinee:) aklıma başka bişi gelmiyor...yada her buluşmanızda senin tarzında hediyeler alıp vericeksin oda azçok anlar herhaldde artık değişmesi gerektiğini

Sanırım evlenene kadar değil, 14 şubatı bile bekeleyemeden gidip hediye alacağım=) Yoksa beni delirtecek =)

Eskiden ben de öyleydim fakat insan çevresindekilerden yani abim ve ablamdan etkileniyorum. Onlar öyle olunca ben de erkek arkadaşımı birileriyle tanıştırmaya bile çekiniyorum=(

canım düzelirr azz sabır bak inatlaşmamış seninle tamam demiş kabul etmiş:)

hediye olarak beğendiğin kıyafetleri al ve onları giymesini sağla sonra alışır oda bu tarza :1: bana göre en sağlıklı çözüm bu :1:

Ve şöyle bir derdim daha var :18: Dünden bu konuyu kafama taktığım için şuan onunla çok soğuk konuşuyorum yani ister istemez olumsuz birşeyler olduğunu anladı. Üsteleyip soruyor ne oldu diye? Ben de utanıp sıkıldığım için tekrar giyiminden hoşlanmadığımı söyleyemiyorum =( Napabilirim ya da ne söylemeliyim?

biliyorum şu an tüm okların hedefi olacağım ama onun zevkiyle sizinki farklı olamaz mı yanınıza yakıştırmıyo musunuz sevgilinizi?
bunu söyleme nedenimi lütfen yanlış anlamayın ama iki gün önce sevgilimle buluştum o da bana senin giyim tarzını beğenmiyorum dedi sonra da tırnaklarımı göstererek (tırnaklarımı uzatmaya başladım) çevremdeki tüm kızlar uzatıyordu tırnağını uzatmayan kız mı var iyice uzat şunları dedi
eve gelir gelmez inadıma kestim tırnaklarımı beyfendi yanına yakıştırmıyor heralde
ben bir daha giyim zevkini beğenmiyorum demenizi tavsiye etmem kimine göre bu kişinin kendine olan güvenini zedeler komplekse sokar
burda bazı kişiler söylemiş hediye alın diye ben de bunu öneriyorum
çünkü benim iki gün önce duyduğum laf kalbimi çok kırdı sevgilimin de bir ton kusuru var ama ben onu öyle beğendiğim için tek bir laf bile etmemiştim
şimdiyse çok fena inada bindim diceksiniz ki eleştiriye gelemyor musun? eleştiriyi kaldırırım ama zevkler farklıdır bu konuda hiç birşeye tahammülüm yok

Back
X