Giyimize ne kadar önem verl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giyimize ne kadar önem verl
BilemedimKarisan yok, giyebilir herkes ne istiyorsa ama bu soru neden +18de
+18 gördügüne göre konu sahibi;kimse karısmıyorsa ben karısırım diyebilirKarisan yok, giyebilir herkes ne istiyorsa ama bu soru neden +18de
Hiç güleceğim yoktu asjsjsjBabamın bikini giymesini istemezdim ya
ablam her an nude isteyecek gibi mesaj yazma ürküyorumVicdanen rahatsiz olacak bir sey yok
Boydan foti gelir mi yavrum bi bikiniliablam her an nude isteyecek gibi mesaj yazma ürküyorum
ilk mesajı da vajina beyazlatma konusuna yapılmış haha “olduğu kadar” demiş aplamBoydan foti gelir mi yavrum bi bikinili
Yatak odanızda havuz nem yapmıyor muBikini olayı sadece kocamın yanında kimsenin görmediği.yerde olur yani evimizde yatak odasında))
Tatilde ise denize ıssız koylara gidiyoruz. Otelde ise kadınların oldugu havuza.giderim.
Aile baskısı veya eşimin baskısı ikazı yok rahat edemiyorum vicdanen rahatsız oluyorum.
Kahkaha attım afafsfsfsfsYatak odanızda havuz nem yapmıyor mu
Sizin amaciniz ne her kendi isine baksinilk mesajı da vajina beyazlatma konusuna yapılmış haha “olduğu kadar” demiş aplam
sonuçta vicdan yapacak bir şey yok, beyaz meyaz kimin umrunda, resim yüklemeyi öğrenip atıyorum hemen