- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
Bende yirmi yasindayim benim olmazsa olmazim kahve rengi eskitme kemerlerim kemer gomlek ve yuksek bel kisa pantolanlarimi cok seviyorum :) geneldede gomlegimi icine koyarim spor giyinirim ama klasikte giyindigm var bide birsey alirken aklinda dolabin plsun benim hersyim kombinlidir alirken.ona dikat ederm takilarm bile
biz ne dersek yanlış olur giyin aynanın karşısına geç kendini çek. boyun ve kilon çok yerinde bir çok şey yakışır yaniii.
Vücuda göre değişiyor, ama bende hiç üstümdeki parçayı pantolon içine sokmam o yüzden vücut yapımızın benzer olabileceğini düşünüyorum. Ben genelde dar paça pantalon üzerine daha dökümlü ya da bol bluzler Tişörtler seviyorum. Yazları şortla da aynı şekilde. ELbise olarak ise belin en ince kısmına kadar dar gelip oradan elbiseleri daha çok seviyorum, çünkü bacakları bir parça daha uzun gösteriyor.
Kesim çok önemli kiyafette. Hele ki biz gibi gobeklilerde :) ben de boy 160 kilo 56 ama göbek ilk firsatta pirtliyor :) herkese yakisan tişörtler gömlekler pantolonlar bana yakismiyor. Yapi olarak topaç gibi olduğum içino yüzden güzel kesimli kusur ortecek cinsten kiyafetler i araya araya buluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gerkesin vucut tipi farklidir.o yuzden herkesin vazgecilmezide sana uygun olmayabilir.bebim siyah pantolondur.bacaklarim ve basenlerim var .o yuzden surekli siyah yada koyu rebk pantolon giyerim.basenlerin buyukse ve ust tarafin zayifsa belden kusakli tunikler giyebilirsin.gobegimde hafif bi kilom vardir.(cok yemek yemedigim surece tabi)o yuzden yuksek bel pantolonun icine sokarim bazen.gobekli bayanlara olmaz ama tabi.
Benim gobekte var ama basen cok inandiramiyorum kimseyi 54 kilo olduguma iri de degilim amaben bulamiyorum ya nasil giyiniyorsun
Araya araya buluyom canim.Bana her kesim yakismiyo. mesela piyasada dar paça binlerce kot var ama a marka beni daha muntazam gosteriyo :) içime sinmeyen bi penye dahi almiyorum. Tarzina fikirlerine guvendigin insanlarla CIK alışverişe :) basen vardır olabilir mühim olan onu güzel gösterecek kiyafeti bulmak ya da kamufle etmek
Ya da pilatesle sıkılasabilirsin. Basen kotu değil bence ama göbek kiyafetlerin duruşunu bozuyor. Ben gobegimi içime çeke çeke bi hal oluyorum
Bu mevsimde en joker parça herhalde jean gömlek olabilir.
İçine atlet veya tişört giyip tünik olarak kullanabilirsin.
Altına dar paçalı (ama skinny olmayan) bilekte biten siyah pantolon.
Siyah babet veya slip on sneakers.
Jean pantolonun eskitilmemiş düz lacivert ve düz paçalı (regular fit) olabilir.
Bu yıl düz kare kesim,omuz dikişleri düşük olan ince trikolar var.
Göbeğe yapışmıyor ve dökümlü duruyorlar,tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?