Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim. Yettiyse bu kadarcık şey... :) Ben bayılırım giyim kuşam işlerine. Her zaman yardımcı olabilrim.
Blog falan olsa neguzel takip ederdik seni.belli zevklisin bu konuda:)) istanbulda oturuyo olman yuksek ihtimal bence :))
yetmez tabi :) güzel fikirler alıyorum
merhabalar ben yeni evli 25 yaşında bir öğretmenim. küçük bir ilçede büyüdüm.fazla tutucu bir ailem var. bu yüzden liseyi kız meslekte üni yi açıköğretimde okudum.yaşadığım yerde erkek çocuk ayrımı da yapıldığı için babam hiç para vermezdi atanincaya kadar ramazan bayramı dışında kıyafet alışverişine hiç çıktığımı hatırlamam.annemde babamdan çekinirdi hep zaten onada vermezdi. atanınca 1 yıl boyunca zaruri ihtiyaclarımın dışında kalan paranın yarısını babama yarısını kıyafetlere yatırdım. genç kız psikolojisi işte. o kadar gereksiz kıyafetler almışım ki şu an nerdeler bilmiyorum bile ama pişmanda değilim bu konuda paraları çarçur ettiğim için. pko ve ailemin neden olduğu depresyon yüzünden 88 kilolara kadar çıktım şimdi 75 kiloyum veriyorumda. sorunumsa şu hala giyinmeyi bilmiyorum kapalıyım. bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
çok güzel resimleralt üst örtü beraber almak iyi fikirmiş gerçekten.maddi olarak çok açılamam şimdi ama araştıracağm :44: