Giysi alırken erkeğinize danışırmısınız?

herzaman aynı yanıt:sen beğendiğini al tatlım..tamam ama ben seninde beğenini merak ediyorum bir kere de söyle hangisini beğendiğini..çok politikler çok:)

beraber cıktıysak eger.. çok kararsız kaldıgım gıysılerde sorarım onu mu yoksa bunu alsam gibilerine.. onun dısında sormam..

ben almam...
kocacımda fikir beyan etmeye pek meyilli değildir... beğendiysem alırım...

benim kıyafetlerim sevgilim için hep sorun olmuştur buyüzden bikaç kez birlikte alışverişe çıktık ve istediğim hiçbişeyi alamadım hepsini çok açık olmaz dedi :sinifsinif: bende artık söylemeden çıkıyorum nezaman aldın diye soruncada eskiden kalma diyorum napayim

sormam ,zaten benı o giydirir..kaydirigubbakcemile3

alısverıse gıderız mesela ,onu giy bunu giy şunu da giyese merak ettım ,şu sana cok yakısır..

deli eder beni ,ben otuururum o secer bakarım begendıklerımı gıyerım..:bbo:

hiç öyle açık gıyme lafı da olmaz,kısa sortlar,miniler askılıllar ,straplezler alır..

öncelerı cok sıkılırdım artık alıstım..
zaten alısverıse cıkalım demıyoruz gezerken ne begendıysek hoop alıyoruz..

mıllet karısından şikayetcıyken ben kocamdan ..delikafadulden

hiç danışmam bana yakışanı alırım ve giyerim ne kadar kızsada açık diye laelaelaelaelae zaten o da anlamaz ne alınır nasıl alınır kaydirigubbakcemile3

biz de kocamla alisverise cikiyoruz, zevklerimiz de uyuyor genelde. zaten benden merakli giyinmeye alisverise :1rolleyes:

genelde birlikte cıkarız.. zevklerimizde hemen hemen aynı olduğundan benm beğendiğimi o onun beğendiğinide ben beğeniriz zaten

Giysi alırken vede seçerken erkeğinizin fikrini alrmısınız?..............................................

yok yaw herifi nerde bulalim :sinifsinif: esekler gibi calisiyoz ne zaman firsat bulursak o zaman ortunmek icin birseyler aliyoruz oda bende mafoldumben

kaydirigubbakcemile2

birlikte çıkmışsak fikrini sorarım.
zaten fikrini sormayacaksam neden beraber çıkayımki alışverişe?
poşetleri taşısın diye değil herhalde.

Birlikte çıktıysak danışmama kalmaz, karışır , beğenmeyen surat ifadesi sayesinde alacağım varsa da alasım gelmez :1closedeyes: Almayı ve giymeyi istemediğim bir şeyi beenir muhakkak, ben de onun istediğini beğenmem , almak istemem... Hal böyle olunca onunla giyisi almak istemiyorum :mymeka:

hayır izin almam. biliyorum neyi onaylayıp neyi onaylamayacağını. ama tabi bazen onaylamayacağını bildiğim şeyler de alıyorum, şansımı denerim diye :))) şaka bi yana elbetteki önce kendi isteklerim gelir, birşeyi giymeyi çok istiyorsam bana müdahale etmesine izin veremem.O sevinsin de ben mi üzüleyim??

birlikte gittiysek ben zaten defalarca sorarım oldumu ? yakıstı mı diye benim iiçin esimin fikri önemlidir
ama kendim cıktıysam denemeden alırım yani kendime bile sormam kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…