giysi dolabının olmazsa olmazları nelerdir?

Benim belirli bir tarzım yok bana yakışanı sevdigim modeli giyiyorum ama bence bir kadının olmazsa olmazı mini mini etekleridir

Benim dolabımda olmazsa olmazlarım;şallarım, çeşit çeşit hırkalarım, T-shirtlerim, küpelerim ve de ayakkabılarım:)

Son düzenleme:
Ayakkabıya çok önem veriyorum..Jeanlarım ve birbirinden güzelll bluzlarım olmazsa olmazlarımdır... :82:

Siyah elbiselerimdir birde kışın sıcacık tutması için kalın uzun hırkalarım

kot pantolnlar, siyah elbise, siyah kumaşm pantolon, beyaz gömlekler, triko kazaklar ve siyah orta topuk ayakkabı ve babet bunlar da benim dolabımda mutlaka ve mutlaka herzaman vardır. bunlar olmazsa olmaz. diğer şeyler değişebilir ama bunlar hep olacak...

olmassa olmazlarım siyah kumaş etek ve pantolon birde kot pantolon ve etek.Bunlar oldukta sonra ister spor ister ağır değişik üstlerle istediğim kombini yapabiliyorum.

mavi-lacivert kot pantolonlar, şallarım, siyah ya da füme kumaş pantolon, siyah, lacivert, hoş düz renklerde bodyler, blazer spor ceket, uzun hırkalar renk renk model model, kemerlerim

siyah, beyaz tişortum siyah pantolonum ve siyah eteğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…