Gizem Karaca

çok sıradan bir yüzü var bence ve daha 20 yaşında olmasına rağmen göz etrafında oldukça çok sayılabiliecek çizgisi var.
sokakta ya da okulda bundan bin kat daha güzel kızlar görüyorum.
makyaj yapma saçı da yapma hiçbir özelliği yok.

tamam güzel ama oyle abartilacak gibi degil.
normal derece de..
hele oyle miss turkey 2.si olacak kadar hicc degil.
photoshop la makyajla güzel , makyajsiz cok siradan oldugunu dusunuyorum.

sokakta bundan cok daha etkileyici daha farkli güzeller var ken bunlar güzel diye sunuluyor ya...
benimle ayni yasta ama yanimda ablam gibi durur.
türk kizlarini temsil eden isimler bunlar olmamali

Bence de normal bir güzelliği var fazla güzel değil.
Sadece eve düşen yıldırım dizisinde sarışın olduğu ve hep mini etek giydiği için erkeklere çok güzelmiş gibi geliyordu.
Bence birinci olan Melisa Aslı Pamuk çok daha güzel bu kızdan.

normal derece de güzel bir kız
eski saç rengi daha doğaldı,ayrıca saçları püskül gibi kalmış çok seyrek

hiç beğenmiyorum zaten erkeklerin beğenisini aşırı derecede kazanmış olan kadınların çoğu çirkin erkeklerinde çoğu zevksiz bence o kadar çirkin kadınlara güzel dediklerini duyuyorum ki onlardan sadece biri.

92'limi
hadı canım , rahat 87-88 duruyor ..
Sımdıkı genc kızlar zaten hep yaslarından olgun duruyor..
Oyunculugunu bılmıyoru ama yuzu yada fızıgı oyle aman aman guzel denılemez bana göre.
sokaktakı kızlardan bırı işte.

Bende 92 liyim yanimda kesinlikle ablam gibi durur. Zaten ben yasimdan kucuk gosteriyorum o da var..
amaa o nerde ben nerdeyim mis turkeyler diziler bilmemneler
yinede hayatimdan memnunum kendimi seviyorumm

Bence de çok haklısınız erkekler çok abartıyorlar bu kızı. Hatta dünyanın en güzel kızı da diyenler var ki okuyunca içimden yok artık dedim yani.
Çok sıradan bir kız sadece photoshopla ve bol makyajla birazcık güzel olabiliyor ama o kadar photoshopa zaten bütün kadınlar güzel olur.

Hem tatlı hem seksi olan kişiler erkekler tarafından çok ragbet görüyor. Bunun için okka gibi burun iri dudak yay gibi kaş veya dolgun gögüs olmasına gerek yok. Bütün olarak çekici olmak yeterli.. Bu kızda gerçekten çekici. Yolda yürüse veya dialog kursa herhangi biriyle fena halde ilgisini çeker. İzletir, zamanlada bir güzel hayran bıraktırır. Kadınların çoğu kabul etmiyor doğal olarak bunu. Ama kaç erkek arkadaşımla kuzenimle konuştuysam yorumları bu yonde oldu.

Son düzenleme:

Tatlı ve seksi bir kız değil Gizem Karaca… iddiasız bir tipi olduğu için genel erkekler bu kızı beğeniyor,eee fiziği de yerinde, yaşı zaten küçük, lolita tabir edilecek kıvamda haliyle erkeklerin ilgi alanına üst sıralardan girmeyi başarıyor.. hani aradan bir yıllar yıllar geçse ne güzel kadın, şarap gibi kadın tabirlerini kullandığımız tipler vardır ya işte Gizem Karaca onlardan değil, beğeni kitlesi bir 5-10 yıl sonra azalacaktır.

Sexy bakmaya calıstıgında cok itici ve sahte duruyor
Sadece cici kız rollerine yakısacak bir yuzu var

Bacaklarını dizide okadar acmasa o erkeklerin hicbiri ayılıp bayılmazdı bu kıza bence

kilosu 53 mü asla inanmam beli kalın bi kere 60 cm olamaz
ama yüzü masum ve hoş

Aynen bebek gibi güzel çokta sempatik kız ama nasıl 53 kilo ben şuan 53üm 1.63 boyunla benim belim bile 52 cm flan onun daha ince olması lazım kiloda kesin yanlışlık var yüzü , bacakları dolgun bi kız çünkü

Bence çok hoş değişik bi tarzı var eve düşen yıldırdayken hayrandın
emirin yolunda ise hayal kırıklığına uğradım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…