gizeml Burun Estetiği Ameliyatı

ailenizin doktoru olmuş. göğüs, burun. sırada ne var :) valla şanslısınız başarılı bir doktora denk gelmişsiniz. iki sonuçta çok iyi. bende burun ameliyatı oldum ama hiç memnun deilim. burnum uzundu; küçültcek sandım sağolsun küçültmemiş. revizyon için doktor bakıyorum :(

ailenizin doktoru olmuş. göğüs, burun. sırada ne var :) valla şanslısınız başarılı bir doktora denk gelmişsiniz. iki sonuçta çok iyi. bende burun ameliyatı oldum ama hiç memnun deilim. burnum uzundu; küçültcek sandım sağolsun küçültmemiş. revizyon için doktor bakıyorum :(

evet canım bıras oyle oldu..bende oyle nette doktor sıtelerınde gordum bılgılerıne baktım gıttım konustum ve beklentılerımı ıyı aktardım..mesela gogus ıcın benım dedıgım buyuk olsun ama ddogallıktan uzaklsmadan..o hastasını dınlıyo ve ne ıstedıgını ıyı anlıyo ama olmayacak seylerıde asla yapmıyo.mesela benim goz pınarlarının ustundekı kemık bıras genıs onu daraltrımısın dedım,koku alma sınırlerı , sinüsler var..bi yanı yaparken dıger yandan bozmayalım dedı ve amelıyatta bakacam uygun gorursem yapavcam dedi.. senın ısteklerıne onem verıyo ama olmayacak bıseysede yapmıyo..
benım burun ucumu ben solemeden kemerı alırsak dusuk kalcak kaldırallım bıras dedı..üst dudagıma botoks ıstedım yakısmaz sanna dedı yapmadı..
para alıcamm dıye sana yakısmayanı yapmıyo..ona amelıyat ol dıye yapmaccıkta davranmıyo..o yusden burunda hıc napcagını konusmadım tasarımı yaptı olur dedım gıttım hastaneye yattım..
izmirdeysen tavsıye ederım..ben ıkısının sonucundanda cok memnun kaldım..sende ınsallah basarılı bır doktor bulur ve ıstedıgın sekılde bır buruna kavusursun.

5. ayım bıttı.yenı resımler ekledım.takıpcılerım gorebılırsınız;)
arzumcum cok merak edıyodun :)

Son düzenleme:
1,5 seneyı devırdım yenı burnumla ..zaman ne cabuk gecıyo..
kendı refakatcım babamdı. 2 hafta oncede benn kuzenlerın refakatcısı oldum. ısviçre ve almanyadan geldıler.
bı anda kendı amelıyatım gozumun onune geldı :))
ınsanın verdıgı kararlardan ve aldıgı sonuctan memnun olması cok guzel..
ınsallah bu duyguyu amelıyat olmak ısteyen tum arkadaslarım yaşar..

Gizem bende görmek istiyorum albümünü.cenk tokattan randevu alıcam görüşücem .şzmirdeyim lütfen yardımcı ol bilgiye ihtiyacım war.arkafsşlık isteği gönderdim.kabul edersen çok memnun olurun