gizemli olmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi cressida
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence gizemli olmak kendi kendine yetebilmekle alakalı
dolayısıyla kendine güvenen kendiyle mutlu olan başkasına ihtiyaç duymayan bi insan olmak demek
bundan olsa gerek erkekler o mutluluğu paylaşmak için bakalım bu kız ne menem bişey ki bu kadar güveniyor kendine deyip daha çok düşüyorlar üstlerine gizemli kızların
sonuç olarak gizemli olmak kişinin kendine yakışanı giymesidir :lepi:

gizemli olmak sonradan kazanılacak bişey veya davranışlarını değiştirerek edinilecek özellik değil bence.. kesinlikle kişide varsa vardır yoksa yok.

O da kişinin süsü bir yerde. :) bana da gizemli derler. bunun nedeni herkese kendini açmamandır. samimi olduğunla bile aradan var olan mesafedir. duvar örülmesinden bahsetmiyorum elbette.

Çok konuşmaz, dinler. en önemlisi insanları tanımak icin soru sormadan tanır. yada tanıdığı izlenimini verir. buda karşısındaki kişiler tarafından merak uyandırır. vs vs.. gizemli olmak anlatılmaz ya ancak gizemli biriyle yasanır. :P

arkadaslar ısı acıkcası ıkılı ılıskıler e daır hep derler gızemlı olun dıye kıtaplarda soyle dıyor duygularınızı fazla bellı etmemeye calısın, acıkca soylemeyın ıma edın.. ama bılıyorsunuz dokme suyla degırmen donmez neysek o olalım kendımız olalım bence daha cekıcı

Benim gizemlilik anlayışım daha az konuşmak, bazen dalıp gitmek, bir şey anlatırken bazen başka yerlere bakmak falan :emir_bebek: Bazı konuları detayıyla anlatmamak lazım tabi o yüzden az konuşmak dedim ama adam soruyosa detayıyla napıcaksın mecbur anlatıcaksın yoksa yanlış anlıyor.

Back
X