E
Elis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cressida
gizem benim gobek adimsengözlerimebaksanab:jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapıosun mesela kendine güven derken???
Arkadaşlar ya hep derler ya insan biraz gizemli olmalı diye. Kadınlar da erkeklerde arıyor bazen bunu, ve erkekler de kadınlarda gizemlilik arıyor. Peki nasıl gizemli olursunuz?? sengözlerimebaksanab
bırsey anlatırken cok detaya ınmemek
eskı ılıskılerden asla bahsetmemek
her zaman telefonlara bakmamak
cok cıvık olmamak
amaaaaaaaaaaaan gızlar başka derdiniz yok diimi...ne demiş tarkan abimiz"BAŞKASI OLMA KENDİNOL" sengözlerimebaksanab
bazı arkadaşlar yzmış yok ben zaten gizemliim, yok doğamda var felan...
ya amaan gizemli yani şimdi kimseye bişiy anlatmamakmı?yada yok kimseyle samimi olmamakmı felan?..bana nedense bööle insanlr hep itici gelmiştirsanırım onlar gizemli triplerine giriiler kendilerince ama ben karşı taraf olarak daha çok "asosyal" olduklarını düşünmüşümdür hep...sözüm meclisten dışarı tebi...
ama çevremdeki bu tarz tipler yani bana hep gözümde bööle bi imaj bırakıorlar
zaten bi insan hakkatten "gizemli" olsa, bunu ööle ulu orta demez kendini övercesine...yemezzzzzzzzzzzzzlerrrrrrrrrrrrrrrrrr sengözlerimebaksanab
amaaaaaaaaaaaan gızlar başka derdiniz yok diimi...ne demiş tarkan abimiz"BAŞKASI OLMA KENDİNOL" sengözlerimebaksanab
bazı arkadaşlar yzmış yok ben zaten gizemliim, yok doğamda var felan...
ya amaan gizemli yani şimdi kimseye bişiy anlatmamakmı?yada yok kimseyle samimi olmamakmı felan?..bana nedense bööle insanlr hep itici gelmiştirsanırım onlar gizemli triplerine giriiler kendilerince ama ben karşı taraf olarak daha çok "asosyal" olduklarını düşünmüşümdür hep...sözüm meclisten dışarı tebi...
ama çevremdeki bu tarz tipler yani bana hep gözümde bööle bi imaj bırakıorlar
zaten bi insan hakkatten "gizemli" olsa, bunu ööle ulu orta demez kendini övercesine...yemezzzzzzzzzzzzzlerrrrrrrrrrrrrrrrrr sengözlerimebaksanab
Bana nedense hep gizemli derler...Ama bence ben apaçık biriyim..
İlk tanıştığım insanlarla hemen dost olmam, hemen kaynaşamam, güleryüzlü olurum ama arada görülmeyen bir duvar örerim, insanların özel hayatına dair sorular sormam,bana güvenirler kendileri anlatırlar,dinlerim çok konuşmam.
Ama kankimleysem hiç susmam.
Bir de kendimle güzel vakit geçiririm...Kahvem, sigaram...Kitabım...Bundan dolayı gizemli diyorlar heralde....