Gizli Çekim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkesin evinde yaşam biçimi farklı.
benim eski oturduğum evde balkondan içeri girmezdik yazın. evler birbirine uzaktı. yeni taşındığım yerde evler birbirine daha yakın özellikle yan apartman ve 2 balkonumuz olmasına rağmen balkona çıkmaz olduk. kedi var evde, hem o sebepten çıkmıyoruz hem de balkon geniş değil dar, çıkasım gelmiyor zaten klima taktırdık 3 gündür falan cam açmıyoruz malum.
etraftaki evlere bakıyorum hepsi klimalı, kimse balkonda oturmuyor. karşımızdaki apartmanda bir daire akşamları hep tv ışığı ile oturuyor.
ben bu kişilerin sizi dikizlediğini, çektiğini düşünmüyorum.

Valla bu kadar kendileri saklamasalar yani gizemli olmasalr umrunda olmaz ama ne bileyim hep perde çekili tuhafıma gitti sadece

Saklamiyorlarki kendilerini. Sen dikezliyorsun onlari. Onlar mecbur degil cami, lambayi açmayi.

Yani gerçekten bahanesi, kabahatindan büyük buna derler sanirim.

Valla ben de müzik açıyom ama hiç cama dayamadım önüne koyarım yatay sekilde hem öyle tel düşedebilir

Aynen ben de öyle düşündüm ama sapık olan onu da çeker. Kocası çektiyse o niyetle kadın çektiysede sırf bizi tedirgin edip perdeyi çekmemiz için ya da karı koca pskopat başka bişi aklıma gelmedi
Varsayalim ki çektiler,yapacak birşey yok
Kapılarına dayanıp ver bakim teli bakicam da diyemezsin...gözlem yapmaya devam madem...
Bizde de perdeler full açık bu sene,klima ihtiyacı bile yok öyle mis esiyor
Şu seneye kadar çocuk balkonlarda başına bisey gelmesin diye pek açmadım klima full çalışıyordu, belki onlarda da böyle bir durum vardır...

Bende hep merak ederim perdesi acik olanlara malum izmirdeyim öyle bir gelenek var rahatsız olmuyor musunuz gercekten
Yatak odasına falan denk gelse evet rahat edemem ama oturma odası ve mutfak ama ve dediğim gibi sıcak oluyor kapı ve camı açıyorum

Vallahi yüksek bir sesle bir daha olsun sonuçlarına katlanırsınız dedim telefonla çekmek nedir dedim polis çağırrım dedim. Muhakkak duymuşlardır ilk seferki acemilik gibi koşa koşa bizimkilere gitmicem camdaki teli çekip polis çağırcam ki bir daha cesaret edemzler. Ben yanlış anldıysamda ortaya çıkar zaten

Siz de çekim yapmadan dikizliyorsunuz resmen. Isterlerse ışığı açarlar, perdeyi çekerler. Siz niye bu kadar kafaya taktınız insanların ışığını perdesini?
Biz öyle olmadgımız için tuhafıma gidiyor. Belki de normaldir dediğiniz gibi

Canım tel cama dayalı arkada perde çekili bu şekil nasıl kendilerini çeksinler ayol. Bak iyi düşünelim evde koyacak yer bulamadı oraya koydu ya da ben perdeleri açıyom diye sırf tedirgn etmk için koydu ama kendini o sekil çekemez yani

Gözleriniz sürekli üzerinde demek ki belki de onlarda sizden rahatsız oldu pencere perde açmıyorlar..

İnsanların evlerini gözetlemezseniz siz de rahatsız olmazsınız.

Bence sinsi yılan sensin. Baksana ışık genelde kaç dk açık oluyor ona bile dikkat etmissin

Evi Ankara demetevlerdeyse böyle binalar mevcut

Arabadayim eve geçeyim

1,5-2 metre mesafede ev varken o camdan nasıl hava giriyor? Esmez bile yahu!

Burnumun dibinde ev olsa güneşliğimi asla açmam, yani adamlar gayet normal davranıyor bu açıdan. Ayrıca sizin mutfaktaki, salondaki hallerinizi niye çeksinler, çıplak dolaşmıyorsanız ne gibi bir ilgi çekici durum olabilir ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…