- 17 Ağustos 2011
- 26.702
- 169.768
- 798
- Konu Sahibi Delifissek
Bizde de önce bahsi geçen adam için 'kiz kacirdi' dediler, ki hiç asla öyle şeyler olmaz bizde:) adam da kadın da eli ekmek tutan insanlar. Kadının babası izin vermiyor demişlerdi ki öyle birşey de yokmuş :) önce nikah oldu, sonra istediler... Aradan 6 ay geçti, erken doğdu/ küveze girdi muhabbeti yaptılar. Biz de inandık haliyle. Ama çocuk küveze sığmaz, iri yarı bir bebek. Öyle ki sırf kilodan sezaryen olmuş annesi :))Birinci dereceden bir akrabam 7 buçuk aylık hamileyken 4 kg bir tosuncuk doğurduydu. 9 aylık doğsaydı direk ilkokula vereceklerdi..![]()
Sonuç? Çocuk ergenlik yaşına girdi, hala herkes 'erken dogdu' diyor, Muş gibi yapıyor :)
Zaten bize ne...
Bu arada ben konu sahibini destekliyorum. Bence en iyisini yapmiş (o günün şartıyla düşünürsek).
Ama şu bir gerçek ki; aile söz konusu kendi çocuğu olunca her türlü nahoş olayı elbet affediyor. Benim arkadaşım yedi aylık hamileyken evlendi (onda Adam şerefsizin tekiydi. Hiç evlenmese daha iyi olacak birşey) düğün falan yaptı. O kadar gözle görülebilir bir hale gelindi ki, onda bile anlamazlıktan geldiler :) iki aya kalmadan doğurdu. Hatta şimdi boşandı adamdan, yine ailesiyle...
Bence tek ihtiyacınız olan azıcık cesaret...
Hatta alistira alıştıra söyleyin. Önce kardeşlere, sonra anneye falan...