• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizli çocuk

ozaman sadace coçuk sıkıntı bu durumda.ee nikahlı olup aynı şehirde olmak ve çocuk yapmak normal.özellikle babanın bilmesi lazım ateş barut meselesini geçtim koskoca resmi cüzdan var.kardeş kardeş duramazdınız yani
Ya sanırım düğün olmaması da sıkıntı :işsiz:

Evlendiğimden annemin babamın haberi var. Ama oda şöyle yani tanıyorlardı zaten biliyorlardı yalan söyleyerek evlilik için izin aldım tayin yüzünden nikah yapmamız lazım dedim Ama çocuktan yok, korkuyorum karşılarına geçip ben evlendim üstüne bebeğim oldu diyemem ana haberlere konu olabiliriz.
Evlenip niye sakladınız onu anlamadım?Evlenmissin cocugun olmuş.Yalandan nikah yapacağına inanmamışlardır bence.

Hamileligi nasil gecirdiniz de hic gelmediler ya orasi cok garip geldi.
En sorumsuz anne baba bile cocugunu 9 ay görmeden durur mu
Benimkilerde biraz sorumsuz da oradan biliyorum.
Annem kesin gelir göreyim bie diye o rahatligina rağmen.
Sizinkiler nasıl hic gelmediler
Bir de bebek oldugu gibi söyleseydin kim cekecek gizli saklı artik evlisin olan olmus zaten.

Anlayamıyorum, tüm yorumları okudum ama anlayamadım.

Şimdi siz anne ve babanızın bilgisi dahilinde nikah yaptınız değil mi?
Nikah yapma kararını hamile olduğunuz için verdiniz değil mi?
Bebek 4 aylık, siz ne kadarlık evlisiniz?
Ailenizle 1.5 yıldır konuşmuyorsunuz ama evli olduğunuzu biliyorlar.
E şimdi siz kafanıza ailenize bebeği nasıl açıklayacağınızı mı düşünüyorsunuz yoksa eşim kötü davranıyor ne yapacağım konusunu mu kafanıza taktınız?
Ayrıca adam madem kötü bırakın gidin, bunu neden çekiyorsunuz ki?
Okul bitecekse bitsin gidin ailenizin yanına yeni bir hayat kurun dayanamayacaksanız.
Bebeğim 4 aylık ben 7-8 aylık evliyim ailemle hiç küsmedim 1,5 yıldır konuşmuyorum demedim. Kafama taktığım ikiside ama asıl sorunum eşimin davranışları, işte sorunda tam bu çekmek istemiyorum ama henüz kendi ayaklarım üzerinde duramıyorum üniversite okuyorum 3.sınıfım

Evet ama yaklaşık 8-9 aydır evliyim ama benim bebeğim 4 aylık :KK43:

erken dogdu dersin. takma fazla- sorun edilecek bir konu degil. ara anneni söyle durumu. gazeteye cikarmis, vs. vallah senin ailen bana hic o izlenimi vermedi. benim uni okuyan cocugum ebesinin köyünde tekbasina yasiyacak, bilmedigim adama nikah kiyacak ve ben yüzünü 1 sene görmicem.... SONRADA evlendi cocuk yapdi diye öldürücem öylemi...?

ozaman sadace coçuk sıkıntı bu durumda.ee nikahlı olup aynı şehirde olmak ve çocuk yapmak normal.özellikle babanın bilmesi lazım ateş barut meselesini geçtim koskoca resmi cüzdan var.kardeş kardeş duramazdınız yani
Evet ama ben 7-8 aydır evliyim bebeğim 4 aylık

erken dogdu dersin. takma fazla- sorun edilecek bir konu degil. ara anneni söyle durumu. gazeteye cikarmis, vs. vallah senin ailen bana hic o izlenimi vermedi. benim uni okuyan cocugum ebesinin köyünde tekbasina yasiyacak, bilmedigim adama nikah kiyacak ve ben yüzünü 1 sene görmicem.... SONRADA evlendi cocuk yapdi diye öldürücem öylemi...?
:KK50::KK9:

Bebeğim 4 aylık ben 7-8 aylık evliyim ailemle hiç küsmedim 1,5 yıldır konuşmuyorum demedim. Kafama taktığım ikiside ama asıl sorunum eşimin davranışları, işte sorunda tam bu çekmek istemiyorum ama henüz kendi ayaklarım üzerinde duramıyorum üniversite okuyorum 3.sınıfım
Ben orada otomatik düzeltmenin gazabına uğramışım konuşuyorsunuz, görüşmüyorsunuz yazacaktım saçma bi durum olmuş. E siz ailenizden maddi yardım alıyor musunuz yoksa sadece eşinizin parasıyla mı geçiniyorsunuz? Eşinizle konuşmayı denediniz mi? Değişmiyorsa nereye kadar dayanacaksınız?

Ben orada otomatik düzeltmenin gazabına uğramışım konuşuyorsunuz, görüşmüyorsunuz yazacaktım saçma bi durum olmuş. E siz ailenizden maddi yardım alıyor musunuz yoksa sadece eşinizin parasıyla mı geçiniyorsunuz? Eşinizle konuşmayı denediniz mi? Değişmiyorsa nereye kadar dayanacaksınız?
Yok ailemden maddi anlamda destek almıyorum şuan okuduğum için devletten aldığım burs var ve eşimin parası var

Back
X