- Konu Sahibi donoraraci
-
bu nasıl bişeydir yahuya aynı donörden hamile kalan başka insanların çocuğuyla senin çocuğun birbirine aşık olursa ilerde bu çok tehlikeli bi yöntem hiç etik değil boşanacağın bi adamdan çocuk yapmak bundan çok daha ahlaklı en azından çocuk babasını bilecek ve kardeşleriyle evlenmeyecek
Etik bulmuyorum. Bu yüzden zaten Sperm Bankaları yok ülkemizde!
Sizi yargılamıyorum herkesin imtihanı var bu dünyada kendine göre, yalnız sadece bildiğim kadarıyla dinen uygun birşey değil bu, ama yinede bu karar, durum vs bana konuşmak yargılamak düşmez. sakıncası yoksa bişey sormak istiyorum dilerseniz cevaplamayadabilirsiniz, ayrıca bu soruyu sormak sizi kırıyorsada affedn ltfn sormamış farzedin, eşinizin bu konuda ki tutumu nasıl oldu? merak değilde bakış açısı için soruyorum.
Ya anlatsana sperm şırıngalarını kendine nasıl enjekte ettinyıllarca doktorlardan meded umup paraya zamana yazık ettikten sonra avm de tesadüfen tanıştığım bebeklerini sevdiğim bayan bana antalyadaki gizli sperm donörü tavsiye etti kendisini hiç görmeden o da beni hiç görmeden belirlediği yerlere peş peşe bıraktığı sperm dolu şırıngaları kendime aşıladıktan sonra hamile kaldım şu an ikizlerim var sağlıklı ve harika görünüyorlar hiçbir dertleri yok o zor günleri çoktan geride bıraktık eğer gerçekten bir bebek istiyorsanız sırrımı sizle seve seve paylaşırım ama dedim ya çok gizli ve son çareniz ise özelden mesaj atın bana unutmayın bebeği kucağınıza aldığınızda herşeyi unutuyorsunuz bana kızacaksınız biliyorum ama anne olunca bana hak vereceksiniz size yardımcı olmak isterim ama tekrar söylüyorum hiçbir çıkar ya da beklentiye girmeden beş kuruşta istemeden benim yaşadığım mutluluğu sizde yaşayınız istiyorum
Enjekte edilir de, spermler nasıl canlı kalıyor ?Ya anlatsana sperm şırıngalarını kendine nasıl enjekte ettin
Kısır eşimden hamile kalma imkanım yoktu derken ? Eşinize böyle hoş olmayan bir yorum da bulunduğunuz için utanmalisiniz. Başkalarının sizi yargılaması umrunuzda değil görebiliyorum çünkü kendisine saygısı olmayanın eşine hiç olmaz bundandır ki hiç uzulmeden Allah'tan korkmadan eşinize kısır diyebiliyorsunuz. Çok ayıp. Aynı durum sizin başınıza da gelebilirdi. Evlat sahibi olmak dünyevi bir duygu marifet dogurmakta değil buna inanın siz sadece kendi duygularınızı tatmin etmek için bencillik yapmışsınız.oysa bir evlat bir yuvayı kurtarmaz. Evlat en büyük imtihandır. İki can için bir canı yıkmak çok günah. Kendinize anlayışta beklemiyosunuz çünkü umursamiyorsunuz bu yetmediği gibi baskalarinida yasal olmayan bir olguya teşvik ediyorsunuz bu hiç etik bir durum değil keşke böyle bir başlık acmasaydiniz bu konuyu şikayet edicem .insanları çok başka durumlara itiyor.Anne olma ihtimalimden çok daha düşük olacağı kesindi bu ihtimalin evet kim olduğunu bilmesem de sperm babasının belki 100 belki 1000 tane de çocuğu olsa kısır eşimden hamile kalma imkanım yoktu ilginize teşekkür ederim niyetimde tartışmak hiç bir zaman olmadı bazı değer yargılarımı yıkmış olabilirim ama yıktığım yerden yeniden sağlam temellere inşaa etmek için çabalıyorum artık...Yanlış anlaşıldığım için özür dilerim Allah yolundan şaşırtmasın sizlere bol bol çocuklar nasip etsin inşAllah :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?