Erkek İnfertilitesi Gizli donör kullandım...ikizlerim oldu!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

donoraraci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
14
-1
0
35
Antalya
yıllarca doktorlardan meded umup paraya zamana yazık ettikten sonra avm de tesadüfen tanıştığım bebeklerini sevdiğim bayan bana antalyadaki gizli sperm donörü tavsiye etti kendisini hiç görmeden o da beni hiç görmeden belirlediği yerlere peş peşe bıraktığı sperm dolu şırıngaları kendime aşıladıktan sonra hamile kaldım şu an ikizlerim var sağlıklı ve harika görünüyorlar hiçbir dertleri yok o zor günleri çoktan geride bıraktık eğer gerçekten bir bebek istiyorsanız sırrımı sizle seve seve paylaşırım ama dedim ya çok gizli ve son çareniz ise özelden mesaj atın bana unutmayın bebeği kucağınıza aldığınızda herşeyi unutuyorsunuz bana kızacaksınız biliyorum ama anne olunca bana hak vereceksiniz size yardımcı olmak isterim ama tekrar söylüyorum hiçbir çıkar ya da beklentiye girmeden beş kuruşta istemeden benim yaşadığım mutluluğu sizde yaşayınız istiyorum

Son düzenleme:
bu nasıl bişeydir yahu ya aynı donörden hamile kalan başka insanların çocuğuyla senin çocuğun birbirine aşık olursa ilerde bu çok tehlikeli bi yöntem hiç etik değil boşanacağın bi adamdan çocuk yapmak bundan çok daha ahlaklı en azından çocuk babasını bilecek ve kardeşleriyle evlenmeyecek

Anne olma ihtimalimden çok daha düşük olacağı kesindi bu ihtimalin evet kim olduğunu bilmesem de sperm babasının belki 100 belki 1000 tane de çocuğu olsa kısır eşimden hamile kalma imkanım yoktu ilginize teşekkür ederim niyetimde tartışmak hiç bir zaman olmadı bazı değer yargılarımı yıkmış olabilirim ama yıktığım yerden yeniden sağlam temellere inşaa etmek için çabalıyorum artık...Yanlış anlaşıldığım için özür dilerim Allah yolundan şaşırtmasın sizlere bol bol çocuklar nasip etsin inşAllah :13:

yaşamayana kolay gelir kırmak istemem seni ama çokta bencilce bi davranış olarak görüyorum bunu etik değil arkadaşım sende farkındasın zaten hatanın fazla söze gerek yok allah bundan sonra her istediğinizi doğru yoldan helal yoldan nasip etsin

Etik bulmuyorum. Bu yüzden zaten Sperm Bankaları yok ülkemizde!

Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. herşeyin kötü tarafı mutlaka vardır ve insanların yargılamalarına izin verme bile , bu konuyu keşke hiç açmasaydın burada.

en azından senin bir parçan olduğu için ben senin adına mutlu oldum.
herkes ileride kardeşlerin birbirine aşık bile olabileceğinden bahsetmiş ki , millet kendi hayatına bakmıyor. kardeş olmasa bile kardeş çocuklarıyla evlenen birçok insan var ki konuyu buralara bile getirmek istemem. enssest ilişkileri hatırlatmak bile zor geliyor.

çocukları evlat edinmiş olsaydı ne olacaktı ? çok çocuk sahibi olan ve çocukları başka ailelere dağıtılmış kişileri düşünün.

arkadaşlar , burada mutlu bir anne var bu olayda ileride karşısına çıkabilecek güçlüklerin eminim oda farkındadır.bu etik değil diyerek yargılamak nedir ! niyedir! anlamıyorum. başkasının yumurtasını kullanarak kendi eşinin spremleriyle hamile kalan insanlarımız var. yani bir eksikliği tamamlamak ve mutlu sonuca ulaşabilmek için bizler nelerden vazgeçmiyoruz. organlarını bağışlayan yada başkalarından organ alanlarıda yargılayalım mı? protez kullanan kardeşlerimizi dışlayalım mı? en basiti kuaföre giden tüm bayanları yok sayalım mı? yani herkes bir eksikliğini bir şekilde tamamlamaya çalışıyor. tamamlayıp mutluluk yakalıyorsa !!!

eşiyle birlikte karar vermiş ve olayı gerçekleştirmiş.

konu sahibi arkadaş, burada biraz reklam içeriği de var geliyor insana ,mutluluğunu paylaşman güzel ama size yol gösteririm demen yanlış. bu konuda kişilere yardımcı olacak ciddi kurumlar var. sokaktan geçen birinden sprem almak o kadar riskli ki ? işin sağlık boyutu var. kaş yapayım derken göz çıkartma deyimi tam bur olaya göre!

selamlar
arkadaşın dediği gibi ya bu çocuklar kardeşleriyle evlenirseler onların günahı sizi rahat bırakmaz
bak arkadaşım belki sözlerimiz sana ağır gelecek ama doğruyu söylemek üzerimize farz:allah kuranda dünya malı ve evladın bizler için imtihan vesilesi olduğunu buyuruyor..allsahın yazdığı kadere razı olmak varken bu şekilde olması ne kadar doğru
eşiniz hem kabul edecekmi ddersiniz
artık olan olmuş inşallah rabbim hayıra çevirir ama başkalarına vesile olmayın kardeşim çok büyük günah bu

Şaşırdınızmı siz ya nasıl anlıyorum der nasıl mutlu olursunuz...yok aramış adam şrıngaları biryere bırakmışta yok oda almış aşılamışta ya o spermde hv virüsü vs. varsa böyle bir duruma spremini aldığı kişi ya hastaysa genleri bozuksa nasıl bir cocuk sahıbı olacagınızı bilmeden kimbilir kimin spermi bikere bu üyelik asla ve asla gerçek olmadıgına inandıgım bu tuzakla para kazanmaya çalışan birisi saçmalıktan ve ahlaksızlıktan öte birşey değil...arkadaşlar bu üyeyi onaylayıp prim yapmasını sağlamayın duyguları yıpranmış binlerce kadına örnek oluyorsunuz yanlıs yola gitmesine destek oluyorsunuz resmen...eşim değilde bende sorun olabilirdi...gidip başka kadından çocuk sahibi olması gibi birşey nasıl midenız kaldırıyor anlamadım

Sizi yargılamıyorum herkesin imtihanı var bu dünyada kendine göre, yalnız sadece bildiğim kadarıyla dinen uygun birşey değil bu, ama yinede bu karar, durum vs bana konuşmak yargılamak düşmez. sakıncası yoksa bişey sormak istiyorum dilerseniz cevaplamayadabilirsiniz, ayrıca bu soruyu sormak sizi kırıyorsada affedn ltfn sormamış farzedin, eşinizin bu konuda ki tutumu nasıl oldu? merak değilde bakış açısı için soruyorum.

başınıza nasıl bi iş açtığınızın farkında değilsiniz türkiyede yasal olmayan bı durumu gelıp buraya konu açmışsınız umarım mahkemelık olmazsınız

evlatsızlık zor bişey helal olan her yolu denersin ama Allah vermiyosada bu kadarınada gerek yok

Üyeliğinizin reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yardımcı olabilirim dediğiniz konu yasa ve etik dışı!

ya boşanacaktık ya da bu evlilik bir şekilde devam edecekti ondan boşanmak istediğimde bunu yapamazsın diyerek sonunda kabul etti bir kere olacaktı sadece ve kıbrıstaki sperm bankasına başvurmak istedik ama yabancılar doluydu derken tesadüf bu ya avmdeki tanıştığım kadın bana tavsiye etti o da aynı yolla gebe kalmış ve tüm tetkikler tüm sonuçlarda hiçbir problem yaşamamıştı ki bende yaşamadım neredeyse 1 yaşına basacaklar ama kalıtsal hiçbirşeyleri yok eşim zaten her zaman yanımda ve destek oldu hala da olmakta unuttuk gitti herşeyi...

yardımcı olmak konusunda yanlış anlaşıldım sanırım ben hiçkimseye aracı değilim doğal ve tıbbi ne varsa denedikten başarı sağlayamadıktan sonra olur ya evlatlık falan filan kaldıramazsınız durumu kabullenemezseniz psikolojiniz bozulursa intiharı düşünmeyin ya da ne bileyim yaşadığım ne varsa yaşamayın diye bir amaç güttüm ki zaten her önüne geleni de kimsenin kabul ettiği bir durum yok benim için zaten tıbbi yöntemler ya da doğal yöntemler her daim önceliğiniz olsun ardından doğru yoldan şaşmamak olsun önceliğiniz baktınız ki hayat sizin için durmuş o zaman yardımcı olmak isterim demek istediğim buydu herkesten özür dilerim bir kez daha...

umarım bu konu kımse okumadan kaldırılır yoksa çok başınız ağrırı soylıyım ben sıze

Ya anlatsana sperm şırıngalarını kendine nasıl enjekte ettin

Konunun doğru olmadığına inanıyorum inanmak istiyorum anne olmak tüm değer yargıları yıkmaya ve vicdanen hiç rahatsız olmadan başkalarını da teşvik edecek şekilde yanlış olan birseyi yapmaya değer mi bilmiyorum.

Ayrıca defalarca doktorda femera tedavisi gördüm tüp bebek yaptırdım ve burada sebebsiz kısırlık sebebiyle aşılama yaptıran onca insanın aşılamasi tutmazken rastgele kendine enjekte ettiğin bir şırınga spermden nasıl ikiz gebe kaldın diye düşünmeden edemiyorum

Kısır eşimden hamile kalma imkanım yoktu derken ? Eşinize böyle hoş olmayan bir yorum da bulunduğunuz için utanmalisiniz. Başkalarının sizi yargılaması umrunuzda değil görebiliyorum çünkü kendisine saygısı olmayanın eşine hiç olmaz bundandır ki hiç uzulmeden Allah'tan korkmadan eşinize kısır diyebiliyorsunuz. Çok ayıp. Aynı durum sizin başınıza da gelebilirdi. Evlat sahibi olmak dünyevi bir duygu marifet dogurmakta değil buna inanın siz sadece kendi duygularınızı tatmin etmek için bencillik yapmışsınız.oysa bir evlat bir yuvayı kurtarmaz. Evlat en büyük imtihandır. İki can için bir canı yıkmak çok günah. Kendinize anlayışta beklemiyosunuz çünkü umursamiyorsunuz bu yetmediği gibi baskalarinida yasal olmayan bir olguya teşvik ediyorsunuz bu hiç etik bir durum değil keşke böyle bir başlık acmasaydiniz bu konuyu şikayet edicem .insanları çok başka durumlara itiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…