gizli para

e_ve_e

allahım yavrularımın acısını gösterme...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
423
296
103
kocam maaşının yaklaşık 500 tl söylemiyormuş bana gizliyormuş...kimbilir ne kadar zamandır kimlere gitti benim kısıp kıtkanaat biriktirmeye çalıştığım para?akşam sordum önce kabul etmedi sonra kabul etti bağırarak küfür ederek üste çıkmaya çalıştı..üste çıktı başardı belki ama gözünde gitti..şimdide aramış bıktım diyor arabayı satıp ev alıp ayrılıcam diyor keşke yapsa öyle bişey...nankör utanmıyorda ailesine bişey yapamıyormuş o yüzden böyle para biriktiriyormuş..yazık..oysaki biz onlara neler neler....canım çok sıkkın çalışmaya çalışıyorum ama kafam allak pullak gerek varmıydı diyorum herşeyi paylaştığın eşine yalan söylemeye...en kötüsü de farkına varmasam ömür boyu böyle yalanla devam edecektim..ne yapmak lazım ne düşünmek bilmiyorum

Ailesine yardım etmek isteyince çok müdehale ediyordunuz.
Tabii gene de kabul edilemez.. Sizde bından sonra harcamalarınızı Extra 500 tl yi de dahil ederek yapın

Bilmiyorum durumları ama eşim bana çok karışsa böyle bir yalan söylerim anca.

Ama para ortak para, sırf birikim için bile olsa gizli hesap vs onaylamam.

şimdi burada kadın arkadaşlarımıza da bazen gizli birikim öneriyoruz, eşinizle daha sakin bu konuları konuşun. Onu buna iten sebebi öğrenin, gerekirse siz de kendiniz ayrı birikim yapın, eğer bu size ve eşinize huzur verecekse.
Bilemiyorum, maddi işler çok can sıkıcı ve çok kalp kırıcı gerçekten.

o parayı ailesine vermiş.. eğer oyleyse, bu yalan benim için affedilmez bişey. Allah sabır versin sana canım, zor durum

Nasıl öğrendin canım çok üzüldüm erkek milleti iste hepsi aynı

500 lirayı ailesine harcadıysa sıkıntı yok. yinede ben üzülürdüm benimle paylaşmadığı için. ama bu tarz bir davranışa girdiyse bu sizden ötürüdür. demekk i çok tepki gösteriyordunuz yada kısıtlıyordunuz. insan ailesini silip atamaz ki. ihtiyaçları varsa yardımcı olur. gerçi sizin maddi durumunuz nasıl bilmiyorum eğer çok yokluk çekmenize rağmen böyle bir yardımda bulunuyorsa konu değişir..

Peki bunca zaman varlığını bilmediğiniz parayı nasıl farkettiniz? saklıyorsa kendi banka hesabında saklıyordur zaten ayrıca biriktirdim demiş. Acaba ailesine yardım etmemesi için çok mu baskı yaptınız? çok ihtiyaçları olan insanlar mı? biriktirdiyse sorun yok yine sizin o para ama söylememesi kötü tabii.

"Senin paran eşin karışamaz, ister kozmetik alır, ister eşinden gizli biriktirirsin, bir ay çalışıp zor kazanıyorsun, bir de eşine hesap mı vereceksin" şeklinde kadınlara yorum yapıp gaz veren arkadaşların bu olaydaki yorumunu merak ettim

Nick bilemiyorum bilsem çağırır yorumlarını rica ederdim

Bence eşin hatalı ama neden böyle yapmış aileme hiçbir şey yapamıyorum hissinin sebebi ne

Ailesi adına yapılacak bir ödeme var eşime yap dedim yapmam dedi mesela kendi yönetimindeki parayı harcasın kıymet bilsin annem dedi Kv belki gelin verdirmiyor der sağda solda

Eşin ne yapmak istiyor da yapamıyor parayı biriktirmiş mi vermiş mi

Bir de gelir ne kadar kayıp 500 zira 2500 gelirde 500 ile 5000 gelirde 500 çok farklı oran olur

Eger sen de calisiyorsan ve evin belli bir borcu kirasi bilmemnesini sen odedigin halde gizlemisse, esinin yaptigi buyuk ayip. Ama evinin herseyini karsilayip o parayi ailesine gonderiyorsa cok da buyutmemek lazim. Ailesi sonucta durumlari kotuyse destek olmasi normal.

Gizlediğini nasıl öğrendiniz peki? Birde madem sizde çalışıyorsunuz sizde onun ayırdığı kadar köşeye para ayırın ve bunu da açık açık söyleyin. Onun gibi gizlemeden yapın yani bişey söylemeye hiç hakkı olmaz.

Adamın maaş bordrosuna nasıl ulaştın ?

Back
X