gizli para

ailesine veriyorsa dualarini alir ama gic inanmiyorum verdigine

Bence de bir tuhaflık var bu işte. Hem ev kredisi ödediğinizi bilip hem her ay 500 TL'yi nasıl almış eşinizin ailesi hayret birşey. Bir de şimdi eşinizle aranız nasıl
eşimle aram şuan için iyi değil ne yapacağımı da bilmiyorum konuşmuyorum

eski konulara bakarak eşine aile düşkünü diyebiliriz. kv kp kayın elti ilişkileri çok iç içe. bu seni rahatsız etse de kimse seni kaale almıyor maalesef.
eşin kendine güveni olmayan biri galiba. aşırı kıskançlığı, ailesine sana rağmen hayır diyememesi, senden gizli şeyler yapması falan özgüven sorunu yaşadığını gösteriyor bence. ailesine hayır dese belki kılıbık diyorlar, seni dinlese senin üstünlüğünü kabullenmiş olmak istemiyor sanırım.
eşin belki de destek almalı.
çok güzel anlatmışsın herşeyi...evet tamda dediğin gb.bunu bana sürekli söylüyor zaten herşey bnm istediğim gb.oluyormuş onun söylediklerinin bi manası yokmuş erkek yerine konmuyormuş falan destek olayına gelince gitmez buna eminim..peki ya bana tavsiye?

çok güzel anlatmışsın herşeyi...evet tamda dediğin gb.bunu bana sürekli söylüyor zaten herşey bnm istediğim gb.oluyormuş onun söylediklerinin bi manası yokmuş erkek yerine konmuyormuş falan destek olayına gelince gitmez buna eminim..peki ya bana tavsiye?
çok bilgim yok ama belki de pohpohlamak işe yarar.
mesela tv de ayarı bozsan yapabilir mi?
tv bozuldu kanalları bulamıyorum dediğinde yaparsa "canım kocam ya iyi ki varsın. ufak bir şey ama dizimi izleyemeyecektim. sayende izleyeceğim" deyip öpmek.

her fırsatta sırnaşmak.

en önemli taktik, sen istemiyorsun ama kocan istediği için evet demek gibi.

Ne erkekte ne kadında eşten gızlı para bırıktırmeyı hıcbırsekılde onaylamıyorum ıkısınde de kabul edılır yanı yok... hıc durust bı davranıs degıl
Esınızın aılesıne harcadıgına emınmısınız
Nasıl arkadan iş cevırme ve ısguzarlık yahu
Durumun ıyıdır aılenın durumu kotudur tabıkı yardım edılmelı ama evın ıhtıyacları varsa kendı evını ıhmal edıp durmadan her ay aıleye bakmaya devam etmek ne kadar dogru bılemedım...

Maas bordrosuna ulasmakta ne var yahu. E devlette var

Yuh 2000 lira zaten neyini saklamıs. 1500lira demiş yani. Suçlu psikolojisi iste bide üste çıkmaya çalışıyor

Back
X