- 28 Mayıs 2025
- 86
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi hayatinisigi1
-
aslında asıl doktorlara sorarsanız gizli şeker diye bir şey yoktur derler. bilemiyorum tabii ki. ama şekeriniz olsaydı doktorlar bunu takip ederdi çünkü şakaya gelecek bir şey değil. bence içinizi rahat tutun panik atak belirtilerine anlattıklarınız çok benziyor. eğer hala çok sık devam ediyorsa doktora tekrarsan gidip şeker olabilir mi diye bir sorunMrb kızlar benim son zamanlarda ağzımda asırı kuruluk var bide dil üstünde ne yesem tutuyor sürekli su içme ihtiyacı duyuyorum, ve her ay tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ile uğrasıyorum. Bundan önce kanda glikoz 111-103-129 değerler cıkmıs. 2 hafta önce ayak uyuşması kalp carpıntısı kafa ağrısı çektim doktorlar panik atak dedi ama ben gizli şekerden şüphelendim bundan öncede fındık kreması yemiştim gözümde bi saniyelik bulanıklaşma oldu . Üstümde hep bir halsizlik yemek yedikten sonrada uyku çöküyor erkenden uyumuş buluyorum kendimi bide çok sinir stres var ne yapmak gerekir
Tamam çok teşekkür ederimaslında asıl doktorlara sorarsanız gizli şeker diye bir şey yoktur derler. bilemiyorum tabii ki. ama şekeriniz olsaydı doktorlar bunu takip ederdi çünkü şakaya gelecek bir şey değil. bence içinizi rahat tutun panik atak belirtilerine anlattıklarınız çok benziyor. eğer hala çok sık devam ediyorsa doktora tekrarsan gidip şeker olabilir mi diye bir sorun
Susuz kalma derken :) suda içiyorum oysaki hiç su icmeyen ben bu aralar su içiyorum sürekli ağzım kuruyor şeker hastalığı filan zannettim kafada kuruyorum artıkAnlattığınız şey susuz kalmaya benziyor.
2 yıl önce 2023 de bakmışlar 5.3 cıkmış ama tekrar baktırmak istiyorum açlık şekeri değil kandaki glukozdan bahsediyorum normal rutin alınan kandaki3 aylık şeker ortalamanız kaç açlık şekeri 129 yüksek evet gizli şeker olabilirsiniz ama 3 aylık şeker ortalamanız önemli ailenizde şeker varmı bir ölçüm cihazı alıp şekerinizi açlık tokluk ölçüp yazın 15 gün doktora gösterin HbAc1 5.7 olması gerekir
Ölçüm cihazı illa şartmı? Tekrar gidip 3 aylık kan şekerimi ölcürtmek istiyorum desem olmazmı? Şüphelerim var diye? Açmı tokmu inanın hatırlamıyorum 2 yıl geçmiş . Bugün hafifden el titremesi filanda yasıyorum. Selectra kullanıyorum onun etkisimi bilmiyorum ama.Aç vermişseniz evet açlık kan şekeri oluyor o ama dediğim gibi 3 aylık kan şekeriniz önemli olan eğer yok vermişsiniz 129 normaldir siz 2 yıldır gitmemişsiniz o zaman için değerler normal çıkmış şuan ne desek boşa konuşmuş oluruz ölçüm cihazı alıp 15 gün ölçüp gidin
Tamam teşekkür ediyorumm.3 aylık kan şekerine baktırın
Açlık tokluk şekeri kontrol ettirin
İçiniz rahat etmediyse şeker yüklemesi yaptırın bence.
merhaba , bizde iş yerinde her sene periyodik sağlık raporu yeniliyoruz geçen pazartesi kan verdik,Mrb kızlar benim son zamanlarda ağzımda asırı kuruluk var bide dil üstünde ne yesem tutuyor sürekli su içme ihtiyacı duyuyorum, ve her ay tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ile uğrasıyorum. Bundan önce kanda glikoz 111-103-129 değerler cıkmıs. 2 hafta önce ayak uyuşması kalp carpıntısı kafa ağrısı çektim doktorlar panik atak dedi ama ben gizli şekerden şüphelendim bundan öncede fındık kreması yemiştim gözümde bi saniyelik bulanıklaşma oldu . Üstümde hep bir halsizlik yemek yedikten sonrada uyku çöküyor erkenden uyumuş buluyorum kendimi bide çok sinir stres var ne yapmak gerekir
Ölçüm cihazı illa şartmı? Tekrar gidip 3 aylık kan şekerimi ölcürtmek istiyorum desem olmazmı? Şüphelerim var diye? Açmı tokmu inanın hatırlamıyorum 2 yıl geçmiş . Bugün hafifden el titremesi filanda yasıyorum. Selectra kullanıyorum onun etkisimi bilmiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?