Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gizli Sosyal medya hesaplarini görünür kilan program
Ben imi geriden geliyorum, bu kadar boş şeyle uğraşacağına neden bu insanı tanımaya çalışmıyorsun konu sahibesiFotoya , likea mikea bakarak bir insanı tanımak mümkün mü ki, onun yerine neden aynı ortamda bulunmayı ve muhabbet etmeyi istemiyorsun?
Sadece hayatında biri var mı emin olmak istedim ama olamadım maalesef. Hani derler ya ayrı dünyaların insanıyız o yuzden kendimi en başından geri çektim zaten sadece stalkladigimi bilmesin.
Mesajların gördüğünü duymadım daha önce fakat hesabına bakanların gözüktüğü program (bir süre kullanmıştım çok önceden ama tel değiştirince aynı programı bulamadım sonradan) ve bir başkasının hesabı gizli bile olsa gönderilerini gösteren program olduğunu duydum
ben bizzat deneyimledim. profile girenleri gösteren uygulama da mevcut, gizli hesapları gösteren uygulama da mevcut. ama üzülmeyin. madem utangaçsınız iyi bile olmuş
Hayatında biri olup olmadığını sosyal medyadan anlamak çok zor. Herkes açıkça sevgilisiyle paylaşım yapmıyor. Kimisi o mecralarda gizli tutmayı tercih ediyor. Kimisinde nazar inancı var hoşlanmıyor paylaşmaktan. Kimisi başkalarına da açık kapı bırakmak için paylaşmıyor. Anlamak mümkünsüz bence. Paylaşımlarında yok o halde hayatında kimse yok anlamına gelmez.
Gizli profilleri görmeye yarayan uygulamalar var ama çok güvenli değil.
İnstagramda profline kimin baktığını gösterecek tarzda bir alt yapı yok diye biliyorum.Hele mesajlar asla.
O uygulamalar uydurma genelde.