mrb kızlar.bende glukophace kullanıyorum .bendede pko var ve haşimoto hastağımda var.yeni başladım ilaca.nekadar zamanda etki eder kızlar.bilgisi olan lütfennn yardımaaa:) bebiş istiyorummm
bebekteyiz
aynen katılıyorum sana banada şeker için verdi yumurtla diye vermedi hiç duymadım benim şekerim yüksekti kullanınca düştü biraz sonra bırakyım
nagihancım doktor tavsiyesiyle mi bıraktın yoksa kendin mi ben sıkıldım içmekten bıraktım bi içiyodum bi bırakıyodum ama doktorum kesinlikle devamlı içmelisin dedi yani doktor kesmden bırakamıyoz malesf(( teselli:
kaç kilosun canım gerçi bana doktor vermedi ben 49 kşloyum ama acayip derecede bi yemek iştahım ve tatlı krizlerim var engelliyemiyorum kendimi bende bu ay doğum kontrol hapını bıraktım adetim düzensizleşcek korkusuyla kendim başladım bilmiyorum iimi yaptım gerçi hemşireye danıştım hiçbir yan etkisi yok dedi
sen zayıflamak için mi içiyorsun akadaşım ya hiç zayılamak için içen sonrada faydasını goren yok mu enlkısa surede yanıtalan ve zayıflayn yardımcı olun yav
sizin dediklerinize gore harakata gececem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?