Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prospektüsü kutunun içinde yer alır, prospektüsü okuyun. Doktorunuz ilacı reçetenize yazarken nasıl kullanmanızı söyledi ?Glifor 1000 mg sabah akşam Hipoglisemi için aç mı tok mu kullanılmalı
Prospektüsü kutunun içinde yer alır, prospektüsü okuyun. Doktorunuz ilacı reçetenize yazarken nasıl kullanmanızı söyledi ?
*Yemeklerle birlikte veya tok alınabilir yazı
Yemeğe başlamadan da içebilirsiniz, siz yemekten çok önce mi içiyorsunuz ?Önce yemek arası sonra aç karnına ama aç karnına biraz fazla açlık atağı yapıyor 1 haftadır kullanıyorum
Çok teşekkür ederim . tok devam edeyim bendeBen kullandım. Yemekten sonra tok karnına alıyordum sabah akşam. Geçmiş olsun.
15 20 dakika önce dedi ama bu benim açlık ataklarımı arttırdı Hipoglisemi hastasıyımYemeğe başlamadan da içebilirsiniz, siz yemekten çok önce mi içiyorsunuz ?
Bilgim yok ama geçmiş olsun demeye geldim.15 20 dakika önce dedi ama bu benim açlık ataklarımı arttırdı Hipoglisemi hastasıyım
Aç karnına insanı allak bullak eden ağır bir ilaçtır. Doktorum tok karnına dedi, eczacı da aç tok fark etmez demişti. Çarpınca beni, hep tok karnına aldım.15 20 dakika önce dedi ama bu benim açlık ataklarımı arttırdı Hipoglisemi hastasıyım
Çok sağol gerçekten zor bir hastalık bu HipoglisemiBilgim yok ama geçmiş olsun demeye geldim.
Çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin
Bende tok karnına devam edicem çok sağol gerçektenAç karnına insanı allak bullak eden ağır bir ilaçtır. Doktorum tok karnına dedi, eczacı da aç tok fark etmez demişti. Çarpınca beni, hep tok karnına aldım.
Nasıl birsey ki, annemin bir sözü vardır.Çok sağol gerçekten zor bir hastalık bu Hipoglisemi
Annenize sevgiler onlar hep haklılar
Tam şeker hastalığı gibi değil de ilerlerse şeker hastalığına dönüşebilir hastalık amin hepimize inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederimBi nevi şeker hastalığı gibi yani
Rabbim yardımcınız olsun, beterinden korusun insallah.