Şampuan ve Saç Kremleri gliss siyah ambalajli sampuanı kullananlar var mı?

hopem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
5
1
1
Gliss siyah ambalajli sampuani deneyen var mi? Birde sac icin en onemli maddelerden biri cinko ve keratin gliss te keratin clear cinko (zinc proteini) var hangisi iyi acaba kullananlar yazsın

Gliss siyah ambalajli sampuani deneyen var mi? Birde sac icin en onemli maddelerden biri cinko ve keratin gliss te keratin clear cinko (zinc proteini) var hangisi iyi acaba kullananlar yazsın
canım ben kullanıyorum ama hıc bır fark yok gayet normal, sıradan bı sampuan aslına bakarsan mucıze yaratan bı sampuana rastlamadım daha ama...

Konunuzu ilgili bölüme taşıdım , bilginiz olsun..

Konuna gelince

Bende siyah olanına başladım , saçımda herhangi bir işlem yok boya vs gibi..

Mesela bu gliss siyah ile saçlarımı yıkıyorum, yumuşak , parlak ve simsiyah saçlarım oluyor
Başka bir şampuanla yıkadığımda saçlarım çok sönük duruyor

Ben çok memnunum, kokusuda hoş..

Konunuzu ilgili bölüme taşıdım , bilginiz olsun..

Konuna gelince

Bende siyah olanına başladım , saçımda herhangi bir işlem yok boya vs gibi..

Mesela bu gliss siyah ile saçlarımı yıkıyorum, yumuşak , parlak ve simsiyah saçlarım oluyor
Başka bir şampuanla yıkadığımda saçlarım çok sönük duruyor

Ben çok memnunum, kokusuda hoş..

Teşekkürler:) yeni uyeyim soru sorma yerini bulamadim konu acma yerini bulunca hemen tıkladım:)

3 kat keratin serisinin şampuan ve saç kremini aldım ve çok memnun kaldım. Şimdi serinin tüm ürünlerini aldım ve deniyorum şimdiden iyi sonuç verdi diyebilirim. Saçlarım çok yumuşak ve kolay şekil alır bir hal aldı...

Merhabalar, halihazırda konu açılmış görmüşken benimde ufacık bi sorum olucak okuduğum biçok kişinin düşüncesi gliss siyah serinin yağlı saçları dahada ağırlaştırdığı şeklinde doğruluk payı var mı acaba? şimdiden teşekkürler

glissin sacı en yumusak yapan serısıdır o, baska etkısı var mı bılemem..bır de elektrıklenme yapmıyor..
kullanıpta memnun kaldıgım tek sampuandır gliss

Back
X