Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
salı gunu amelıyat oldum dun doktora kontrole gıttıgımde temzılıgını yaptı ama dunden beri burnumun orta duvarında hafıf bı agrı var bu normal midir 2 gun sonra alcım alıncak ozman gıdecegım ıcın aramadım da doktoru bir sey olmamıstır degılmı
saol cnm yaa bakalım yrn alçım alıncak cok merak edıyorum nasıl bırsey oldu diye böle çok belli olmuyo çünkü.. agrı kesici minoset yazdı ona bile cok gerek kalmıyo aslında bende aletlerden olmustur dıye dusunuorum temızlerken ıcını.. bgn oda gectı sadece heyecan kaldı :)
saol cnm yaa bakalım yrn alçım alıncak cok merak edıyorum nasıl bırsey oldu diye böle çok belli olmuyo çünkü.. agrı kesici minoset yazdı ona bile cok gerek kalmıyo aslında bende aletlerden olmustur dıye dusunuorum temızlerken ıcını.. bgn oda gectı sadece heyecan kaldı :)