• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Globber hakkında

kronikmuallime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
507
Puanlar
33
Merhaba, bebeğimin 3,5 ay sonra doğum günü. Ne ara doğdun da büyüdün sen diye duygulanıyorum şu günlerde. Neyse ailem globber almak istediğini ama çeşitleri olduğu için hangisinin uygun olduğunu bilmediklerini söylediler ki bende bilmiyorum. Henüz scooter düşünmüyorum şu bisikletli olanlardan. Bazıları katlanıyormuş bazıları katlanmıyormuş. Kullananlar hangi modelden memnun olduğunu vs anlatabilir mi? Baya da bütçeli bir şey düzgün seçim yapayım istiyorum ama bilemedim.

Merhaba, bebeğimin 3,5 ay sonra doğum günü. Ne ara doğdun da büyüdün sen diye duygulanıyorum şu günlerde. Neyse ailem globber almak istediğini ama çeşitleri olduğu için hangisinin uygun olduğunu bilmediklerini söylediler ki bende bilmiyorum. Henüz scooter düşünmüyorum şu bisikletli olanlardan. Bazıları katlanıyormuş bazıları katlanmıyormuş. Kullananlar hangi modelden memnun olduğunu vs anlatabilir mi? Baya da bütçeli bir şey düzgün seçim yapayım istiyorum ama bilemedim.
Merhaba ben de bebegime bir yaş günü hediyesi almıştım katlamalı aldık gayet memnunuz en fiyatlısı o zaten ben onu tavsiye ederim

Merhaba ben de bebegime bir yaş günü hediyesi almıştım katlamalı aldık gayet memnunuz en fiyatlısı o zaten ben onu tavsiye ederim
Evet baya fiyatlı ve gerçekten memnun olanlardan dönüş bekledim bu yüzden 🥹 O zaman ona bakayım bende katlanmıyorsa sıkıntı diye düşünmüştüm baktım katlananı da varmış fiyatı da katlamışlar😅

Merhaba katlanan modellerin katlanma yerleri biraz sert zor katlanıyor. Ben katlanmayan aldım direkt bagaja sığmıyor 3 parça halinde çıkarıp koyuyoruz

globber bende araştırıyordum ebebeğin baby-toys-3 modelini aldım. aralarında fiyat farkı çoktu ve bebeğim bebek arabasına binmiyordu bisiklete de binmezse diye çok para vermek istemedim.
şuan memnunuz yaz aylarında yorulunca oturuyor bisiklete. avantajı katlanıyor ve bagaja sığıyor olması. globber ile aralarında gözlemlediğim kadar fark yok.
globber alcak olsaydım da gene katlanan modelini araştırırdım

Back
X