Globozospermi

Bee9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
232
188
33
Daha önce globozospermi ile mücadele edip doktorundan memnun olan var mı ? Bu rahatsızlıkla mücadele edenler doktor öneriniz olmasa bile lütfen bana yazar mısınız

Yuvarlak baş ? Galiba değilmi ?

Burada okumuştum elektik vererek döllenme işlemi yapılıyormuş . Okuduğum konu vardı buradan onların bebekleri oldu . Doğru tedaviyle olur bebeğiniz . Burada önceden açılmış konular var oradaki arkadaşların yazdıklarınıda bir okuyun derim . Geçmiş olsun

Daha önce globozospermi ile mücadele edip doktorundan memnun olan var mı ? Bu rahatsızlıkla mücadele edenler doktor öneriniz olmasa bile lütfen bana yazar mısınız
Yüzde kaç globo?

Biz 3.5 yıldır globozospermi ile mücadele ediyoruZ.

Doktor %95 dedi daha çıktısını almadım. Sizin kaç ? Biz yeniyiz önerilerinize açığım. Siz hangi yöntemleri denediniz
Bizim %80. Ben 5 defa tüp bebek denedim. Hep bi hüsran oldu zamanla sperm sayımız düştükçe düştü. Şimdi ara verdim tüp bebeğe. Eşimin degerlerini duzeltmeye yöneldik insaallah.

Bizim %80. Ben 5 defa tüp bebek denedim. Hep bi hüsran oldu zamanla sperm sayımız düştükçe düştü. Şimdi ara verdim tüp bebeğe. Eşimin degerlerini duzeltmeye yöneldik insaallah.
Peki 5 denemede hiç piezo elektrik yöntemi kullanıldı mı ? Bir de değerleri düzeltmek için neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…