• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Ben de 55.8 çıktım 😂 ucundan 55 i görmek çok mutlu etti beni de. Nasıl devam edicez bakalım senle 😅 karnımdaki şişlik de gitmiş alt karnım 3 cm incelmiş bayadır takılmıştı
Bu hafta firelerim olduğu için ve miktarları kaçırdığım için açıkçası beklemiyordum yarım kilo yarım kilodur keyfimize bakalım :D Ben ölçmedim kendimi o yüzden bilmiyorum ama 3 cm çok iyiymiş:nazar: egzersiz yaptın mı?

Bu hafta firelerim olduğu için ve miktarları kaçırdığım için açıkçası beklemiyordum yarım kilo yarım kilodur keyfimize bakalım :D Ben ölçmedim kendimi o yüzden bilmiyorum ama 3 cm çok iyiymiş:nazar: egzersiz yaptın mı?
Ben de 2 kere tatlı yedim ama şükür gitmiş ya. Egzersiz hep yapıyorum. Haftada 3 gün pilatese gidiyorum ama haftaya son. Sonra 3 ay ara verecek hoca. Kendim devam edebilirsem edicem

Normalde ayda 2 cm falan inceliyordu ama bi şişkinliğim gitti bir şey oldu 😅 yoksa bir haftada 3cm incelmemişti hiç daha önce

Ben de 2 kere tatlı yedim ama şükür gitmiş ya. Egzersiz hep yapıyorum. Haftada 3 gün pilatese gidiyorum ama haftaya son. Sonra 3 ay ara verecek hoca. Kendim devam edebilirsem edicem
Pilates çok güzel inceltiyor ya kesinlikle devam et ben de 2 sene öncesine kadar düzenli yapıyordum en fazla 1-2 kg vermişimdir ama ölçüler çok fark etmişti, herkes çok ince olduğumu söylüyordu

Pilates çok güzel inceltiyor ya kesinlikle devam et ben de 2 sene öncesine kadar düzenli yapıyordum en fazla 1-2 kg vermişimdir ama ölçüler çok fark etmişti, herkes çok ince olduğumu söylüyordu
Evet çok fark ediyor hem inceltiyo hem de duruşum vs daha iyi oldu

Merhaba kızlar, bir kaç gündür diyete devam edemiyorum çünkü çok yakınımızı kaybettik ve evde değiliz. İnşallah döndüğümde devam edeceğim 🤲🏻

Back
X