Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar,
Sabah: 2 yumurta 1 ekmek üzerine avokado hindi füme ve salatalık , yeşil çay
Ara: kahve- hurma kayısı
Akşam: taze fasulye - salata
Sabah tohum ekmek 2 yumurta avokado ve domates
Öğlen pirinç patlağı ve biraz üzerine nar
Akşam kereviz yemeği
Sabah 3 kaşık nohut, 3 kaşık yoğurt, ızgara sebzeli salata
Arada 8-10 kaju, 4 karabuğday patlağı
Akşam elmalı,lorlu yeşil salata ama doymadım açım![]()
Orenda
Kahvaltı: sucuklu yumurta, az ekmek, salatalık, kapya biber
Ara: latte
Akşam: bezelye yemeği, az ekmek, cacık, kavun
Sabah her şey çok normaldi 14 00 gibi misket köfte yedim küçük küçük 7 8 adet
1 protein bar
Akşam dışarıdaydık tavuk tenders yapan bi yerde, olabildiğince az yedim ama yine gitti bugün maalesef![]()
dünü ekledim kızlarKahvaltı : çeyrek avokado, domates, biber, peynir, tahin pekmez, 1 çk fındık ezmesi, 1 dilim ekmek
Ara: kahve yarım dilim san Sebastian
Akşam: semizotu cacık, tavuk şiş
darısı bana inşallahhhhMerhabaaa
Sanırım dönebildim
Peynirli salata, 2 haşlanmış yumurta, 2 grissini
Son tartıma dönene kadar tek öğün besleneceğim.
Nedennnndarısı bana inşallahhhh
akşama kadar iyi gidiyorum iki gündür akşam salıyorum malum hehehhehe, Neyse halledeceğiz reglim de bitti bugün yeme ataklarım azalır inşşşşNedennnn
1 öğün 1 gün olsa karalar bağlamayacağım, cumartesi akşamdan beri korkunç durum. Aslında öyle çok fazla yemedim ama karbonhidrat ağırlıklı oldu. Aslında deli gibi de yürüyerek gezdik. Sonuç +3 kg. Yürümesek ne olurdu bilemiyorumSelam kızlar. Diyet dışında bir şey yediğiniz zaman neden karalar bağlıyorsunuz? Bu kadar yüklenmeyin kendinize. Ertesi gün telafi edersiniz. Eğer böyle mahvoldum bittim moduna girerseniz battı balık yan gider diyip hepten bozarsınız bak ona göre![]()
Ödemdir o ödem. Hemen yeşil çay( tansiyon yoksa) avokado, ve omega-3 takviyesiyle atıyorsun. Bol su içiyoesun1 öğün 1 gün olsa karalar bağlamayacağım, cumartesi akşamdan beri korkunç durum. Aslında öyle çok fazla yemedim ama karbonhidrat ağırlıklı oldu. Aslında deli gibi de yürüyerek gezdik. Sonuç +3 kg. Yürümesek ne olurdu bilemiyorum![]()
Umarım ödemdirÖdemdir o ödem. Hemen yeşil çay( tansiyon yoksa) avokado, ve omega-3 takviyesiyle atıyorsun. Bol su içiyoesun![]()
Ayy benim çok yürümem lazımEki Görüntüle 3595542 Eki Görüntüle 3595543 Eki Görüntüle 3595544
Kaçamaklar nasıl telafi edilir vol. 1