Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Sabah 3 kaşık nohut, 3 kaşık yoğurt, ızgara sebzeli salata
Arada 8-10 kaju, 4 karabuğday patlağı
Akşam elmalı,lorlu yeşil salata ama doymadım açım 🤤

Sabah her şey çok normaldi 14 00 gibi misket köfte yedim küçük küçük 7 8 adet
1 protein bar
Akşam dışarıdaydık tavuk tenders yapan bi yerde, olabildiğince az yedim ama yine gitti bugün maalesef :(

Kahvaltı : çeyrek avokado, domates, biber, peynir, tahin pekmez, 1 çk fındık ezmesi, 1 dilim ekmek
Ara: kahve yarım dilim san Sebastian
Akşam: semizotu cacık, tavuk şiş

Selamlar,
Sabah: 2 yumurta 1 ekmek üzerine avokado hindi füme ve salatalık , yeşil çay
Ara: kahve- hurma kayısı
Akşam: taze fasulye - salata

Sabah tohum ekmek 2 yumurta avokado ve domates
Öğlen pirinç patlağı ve biraz üzerine nar
Akşam kereviz yemeği

Sabah 3 kaşık nohut, 3 kaşık yoğurt, ızgara sebzeli salata
Arada 8-10 kaju, 4 karabuğday patlağı
Akşam elmalı,lorlu yeşil salata ama doymadım açım 🤤

Orenda Orenda
Kahvaltı: sucuklu yumurta, az ekmek, salatalık, kapya biber
Ara: latte
Akşam: bezelye yemeği, az ekmek, cacık, kavun

Sabah her şey çok normaldi 14 00 gibi misket köfte yedim küçük küçük 7 8 adet
1 protein bar
Akşam dışarıdaydık tavuk tenders yapan bi yerde, olabildiğince az yedim ama yine gitti bugün maalesef :(

Kahvaltı : çeyrek avokado, domates, biber, peynir, tahin pekmez, 1 çk fındık ezmesi, 1 dilim ekmek
Ara: kahve yarım dilim san Sebastian
Akşam: semizotu cacık, tavuk şiş
dünü ekledim kızlar

Selam kızlar. Diyet dışında bir şey yediğiniz zaman neden karalar bağlıyorsunuz? Bu kadar yüklenmeyin kendinize. Ertesi gün telafi edersiniz. Eğer böyle mahvoldum bittim moduna girerseniz battı balık yan gider diyip hepten bozarsınız bak ona göre :D

Selam kızlar. Diyet dışında bir şey yediğiniz zaman neden karalar bağlıyorsunuz? Bu kadar yüklenmeyin kendinize. Ertesi gün telafi edersiniz. Eğer böyle mahvoldum bittim moduna girerseniz battı balık yan gider diyip hepten bozarsınız bak ona göre :D
1 öğün 1 gün olsa karalar bağlamayacağım, cumartesi akşamdan beri korkunç durum. Aslında öyle çok fazla yemedim ama karbonhidrat ağırlıklı oldu. Aslında deli gibi de yürüyerek gezdik. Sonuç +3 kg. Yürümesek ne olurdu bilemiyorum🤣

1 öğün 1 gün olsa karalar bağlamayacağım, cumartesi akşamdan beri korkunç durum. Aslında öyle çok fazla yemedim ama karbonhidrat ağırlıklı oldu. Aslında deli gibi de yürüyerek gezdik. Sonuç +3 kg. Yürümesek ne olurdu bilemiyorum🤣
Ödemdir o ödem. Hemen yeşil çay( tansiyon yoksa) avokado, ve omega-3 takviyesiyle atıyorsun. Bol su içiyoesun😆

Sabah ıspanak omlet 3 mantar çeyrek avokado 3 çeri domates
Öğlen meyveden evde yapılmış vegan dondurma
Akşam kereviz ve 3 köfte(kereviz bitsin diye uğraşıyorum 😅)

IMG_20250523_125027.webp
IMG_20250523_125023.webp
IMG_20250523_125019.webp

Kaçamaklar nasıl telafi edilir vol. 1

Ben bu sabah 10 gibi bir tane granola bar yedim. Öğleden sonra 2 kayısı. Akşam yemeğinde de 4 adet tire köfte (yaklaşık 135 gr) ve yoğurt yedim.

Sabah 1 dilim ekmek üstü yoğurtlu labneli sos, üstüne 1 poşe yumurta ve salata
Arada çeyrek simit, 1 kurabiye, 2-3 tuzlu kurabiye ( ara öğünsüz işe gelmenin sonucu saçmasapan oldu😅)
Akşam karnıyarık(2 küçük), 4-5 kaşık pirinç pilavı, 1 kase cacık bununla dükkanı kapatırım artık bugün

Sabah 1 protein bar öğlen 1 kase ayran aşı ara da bi mısır yedim haşlama akşam da yulaflı Hindistan cevizli bowl

İyi akşamlar
Kahvaltı: yulaf lapası, yarım muz, tahin pekmez
Ara: 3 kayısı, yoğurt
Akşam: mercimek çorbası, tavuk fajita, yoğurt, 6 7 ince sarma
Magnum 😢

Back
X