Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gız gızım ilk güne göre bacaklarım agrımıyo alıştım yaa ama bilmiyorum yaa sanki yaptıktan sonra bi degüşük geliyo gözüme sonra oturup kalktından sonra aynıymış gibi geliyo puf gibi sönüyo mu yoksa ben mi öyle düşünüyorum bilmiyorum
Sana öyle geliyor sönmüyordur ya balon gibiGız gızım ilk güne göre bacaklarım agrımıyo alıştım yaa ama bilmiyorum yaa sanki yaptıktan sonra bi degüşük geliyo gözüme sonra oturup kalktından sonra aynıymış gibi geliyo puf gibi sönüyo mu yoksa ben mi öyle düşünüyorum bilmiyorum![]()
Anam bacım geceleri fırsat bulup yaptığım için bi defa çektim işte kaldı öylece yalan yokSana öyle geliyor sönmüyordur ya balon gibiama cidden yaptıkça bacaklar alışıyor ve ağrı azalıyor ya da hiç ağrımıyor. Bende de öyle oldu. Düzenli olarak fotoğrafını çek bence öyle rahat anlarsın.
![]()
Şu anda benAnam bacım geceleri fırsat bulup yaptığım için bi defa çektim işte kaldı öylece yalan yok
Ama evet ağrı olmuyor şuan anam ilk iki üç gün çok kötüydü yaa neneler gibi oturup kalkamıyordum ya merdiven inemiyordum resmen![]()
Gıyamam annem sana ben sık dişini geciyorŞu anda ben![]()
Ayyy temelli malamat olucaksın gıssAma bugünde gene sırt kol çalışıo üstüne 50 dk zumba yapıp yarım saatte loop dersine giricem (loptan anlıyacağınız üzere)
Bir de dizimden çıt çıt sesler geliyor yaparkenAnam bacım geceleri fırsat bulup yaptığım için bi defa çektim işte kaldı öylece yalan yok
Ama evet ağrı olmuyor şuan anam ilk iki üç gün çok kötüydü yaa neneler gibi oturup kalkamıyordum ya merdiven inemiyordum resmen![]()
O ses sende demi geliyoBir de dizimden çıt çıt sesler geliyor yaparkenhepimize yarasınnn löp löp et, g.t olsun inşallah
![]()
He bende de geliyor sorun yok, korkmaO ses sende demi geliyoben de tek kendim sanıyordum korkuyamda kimseye demedim hee Ohh içim rahatladı
![]()
Sendeki bu azimden hepimize lazım harikasınnAma bugünde gene sırt kol çalışıp üstüne 50 dk zumba yapıp yarım saatte loop dersine giricem (loptan anlıyacağınız üzere)
Yaşlandım mı yoksa dizimde sorun mu var diyordumHe bende de geliyor sorun yok, korkma![]()
Kız yok ne yaşlanması ya 35-36 yaşlarında genceciksin daha ayol. Kaslar alışkın değil aniden yüklenince melodi yapıyor onlar da napsınYaşlandım mı yoksa dizimde sorun mu var diyordum![]()
Hımmmmm anadımmm şimcikkk savolllKız yok ne yaşlanması ya 35-36 yaşlarında genceciksin daha ayol. Kaslar alışkın değil aniden yüklenince melodi yapıyor onlar da napsın![]()
İnşallah attığın tutsun bebemYarınki sınavım için dualarınıza talibim
Allahın izniyle bitse de aranıza geri dönsem![]()