- 16 Temmuz 2023
- 7.301
- 19.227
- 178
- 30
Pazartesitartı günü ne zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesitartı günü ne zaman
Afiyet olsunnn reglken tatlı krizleri, duygusal dalgalanmalar bende de oluyor, çoğu kadında oluyordur. Geçmiş olsunSelam kızlar ya bugün niye bu kadar zorlanıyorum, bildiğiniz gerginim. Aslında cevabı belli, REGL im de yine de sinir oluyorum işte. Sabah bir miktar ödem vardı. Tatlı isteği müthiş var. Bitter yedim, yok kesmiyor. Kocaman pasta yedim.İnşallah öğleden akşama kadar hatasız gidicem ama. Kahve içsem güzel bastırıyor beni ama regl de bazı olumsuzluklar olur. Ayy amma taktım dimi.
![]()
Teşekkürler ve var ya regl klasik çikolata isteği oluyor ya mâlum. Ama diyeti bildiğin başaramamak da Reglde oluyor ya o kadar bariz ki, bildiğin napıcam, ne edicem diye kafamı yiyorum. Atlattım şükür günü ama nasıl zor.Afiyet olsunnn reglken tatlı krizleri, duygusal dalgalanmalar bende de oluyor, çoğu kadında oluyordur. Geçmiş olsun![]()
İstersen yarın da verebilirsin destim ödem varsa atmış olursun sabaha hemGünaydın kızlarcım 2 gündür cheat day yaptım ama çok abarttım toparlanmam lazım diyete devam henüz tartılmadım korkudan![]()
Olur bebişim yarın yazayım kilomuİstersen yarın da verebilirsin destim ödem varsa atmış olursun sabaha hem![]()
Geçmiş olsunGünaydın sitenin güzel kadınları
İki üç gündür kendimi biraz rahatsız hissediyorum squatları yapamıyorum taş sancım oluyo ama tekrar yapıcam![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
geçmiş olsun bebeğimGünaydın sitenin güzel kadınları
İki üç gündür kendimi biraz rahatsız hissediyorum squatları yapamıyorum taş sancım oluyo ama tekrar yapıcam![]()
Teşekkür ederim bidenemgeçmiş olsun bebeğim
sağlıklı ol da veririz kilolarıŞimdi ben 1 ay da iki kortizon iğne vuruldum.
Hızla kilo almaya başladım.
Ama yeter ki eski sağlıklı günlerime kavuşayım. Şu an kilom umrumda değil.
Havalar tam istediğim kıvama geldi bol bol yürürüm artık.
Eki Görüntüle 3647053
Orenda