• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

saat 13.00 gibi etli bi yemek ve 3 yemek kaşığı pilav
1 mandalina
Akşam balık ve salata yedim
Küçük bi kase magnolia😵‍💫
Yarım da hasşlanmış mısır

Günaydın sitenin güzel kadınları
İki üç gündür kendimi biraz rahatsız hissediyorum squatları yapamıyorum taş sancım oluyo ama tekrar yapıcam🙏
Geçmiş olsun💙
Şimdi ben 1 ay da iki kortizon iğne vuruldum.
Hızla kilo almaya başladım.
Ama yeter ki eski sağlıklı günlerime kavuşayım. Şu an kilom umrumda değil.
Havalar tam istediğim kıvama geldi bol bol yürürüm artık.
Eki Görüntüle 3647053
Orenda Orenda
En önemlisi sağlık cidden🌸
saat 13.00 gibi etli bi yemek ve 3 yemek kaşığı pilav
1 mandalina
Akşam balık ve salata yedim
Küçük bi kase magnolia😵‍💫
Yarım da hasşlanmış mısır
Afiyet olsun💙

İyi akşamlar sabah küçük bi siyez ekmeğinde sandviç öğlen az musakka ince bir dilim ekmek
Akşam 1 salatalık yedim
Yürüyüş yaptım 40 dk
Eşim çiğköfte almış şimdi iki tek atarım🤪

Eklentiler

• IMG_4835.webp
    IMG_4835.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 8
Günaydın ☀️ ☀️ maalesef pek dikkat etmiyorum yediklerime, haftada 3 kere sabah erkenden kursa gidiyorum orada da tost yiyorum, doğru düzgün kahvaltı yapamadım ne zamandir, cok fazla ekmek yiyorum. Spora da vakit bulamıyorum bu aralar :(

Orenda Orenda

Eklentiler

• IMG_4925.webp
    IMG_4925.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 6
Ay kızlar kusura bakmayın kk ya da pek giremiyorum şu bir aya birşeyler olucak o yüzden çok yememe dikkat edemiyorum ama spor full devam onda sıkıntı yok pazartesi gitmedim salı bacak antremani çarsamba hamak yoga persembe üst antremani ve zumba cumada bacak zumba ve kalca cumarteside üst antremani şimdilik planim bu 💋

Ay kızlar kusura bakmayın kk ya da pek giremiyorum şu bir aya birşeyler olucak o yüzden çok yememe dikkat edemiyorum ama spor full devam onda sıkıntı yok pazartesi gitmedim salı bacak antremani çarsamba hamak yoga persembe üst antremani ve zumba cumada bacak zumba ve kalca cumarteside üst antremani şimdilik planim bu 💋
Ne gibi şeyler olacak 😵‍💫

Sabah
4 haşlanmış yumurta beyazı
Kefir
1 muz

Öğlen
Tepsi kebabı azicik patatesi vardi
Haşlanmış mısır

Kursa gittiğim günler kahvaltim biraz ordan biraz burdan oluyor, aktif olmaya çalışıcam artik hic kilo veremedim:(

Back
X