• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

glsns'nin çeyizleriiii:)

$fotoğraf0191.webp sebzelerin besin değeri ölmesin diye aldım bunları ama çabuk kırılmazlarsa iyi:)
$fotoğraf0196.webp
$fotoğraf0194.webp
$fotoğraf0195.webp
$fotoğraf0199.webp
$fotoğraf0200.webp

Eklentiler

• $fotoğraf0192.webp
    $fotoğraf0192.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 112
canım hayırlısı olsun aldıkların evindede kullanmak nasip olur inş :)

canım yeni cicillerin çok güzel güle güle kullan:)

$fotoğraf0204.webp

$fotoğraf0201.webp

$fotoğraf0203.webp çay kutum

$fotoğraf0206.webp

$fotoğraf0207.webp

$fotoğraf0217_001.webp

$fotoğraf0216.webp bu takım artık kalmadı. runner aldım ama masa örtüsünü alamadım. mutfağa perdelik ve masa örtülük pembeli-lilalı bir kumaş aldık. inşallah evimiz tutulunca ve mutfak masamız alınınca ölçülerine göre diktirecez.

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım çok güzel şeyler almışsın

daha geçen yıl okuyordun sen evlenme kararınızı yeni verdiniz heralde güle güle kullan hepsini :16::16::16::16::16::16:

hayırlı olsun canım çok güzel şeyler almışsın

daha geçen yıl okuyordun sen evlenme kararınızı yeni verdiniz heralde güle güle kullan hepsini :16::16::16::16::16::16:

sağol canım inşallah. eylülde nişanımız oldu, on beş tatilde de nikah yaptık tayin için. inşallah haziranda da düğün

$pr_01_248_max.webp kızlar bu nasıl bi yorum lütfeeeeen

sağol canım inşallah. eylülde nişanımız oldu, on beş tatilde de nikah yaptık tayin için. inşallah haziranda da düğün

öyle mi çok sevindim atandın o zaman inşallah olur tayinin de

edebiyat öğretmeniydin dimi canım

canım yemek takımın çok şıkmış inş. sorunsuz bir şekilde eline ulaşır

son eklediklerin çok şeker özellikle çay kutusunu sevdim güle güle kullan canım:16:

çok güzeller allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

ergünpaşabahçeye yazmıştım kırılma durumlarında değişim nasıl oluyor diye de aradılar. kırılan parçanın yenisini gönderiyorlarmış:24::24:

Back
X