- Konu Sahibi blackdress
-
canım prof dr doğru söylemiş glu. kanama ile bir ilgisi yok ben artık gide gele bu konularda uzman oldum bende kullanıyorum bu ilaç sadece metabolizmal dengemizi korumak için veriliyor eğer adet düzensizliği ve kilo problemi varsa yumurtlamaya yardımıcı olup gebe kalmayı kolaylaştırsın diyede kullanılabiliyor tabi ilacı kullanırken eğer kişi kilolu ise mutlaka diyet yaparak yumutlamayı desteklemesi lazım çok şanslısınki bir bebeğin var allah bağışlasın..........
canım dr um kilo vermem için bana da aynı ilacı verdi 1 aydır kullanıyorum yaklaşık 7 kilo verdim fakat diyet yapmadım daha doğrusu bilinçli özel bi diyet yapmadım daha önce de yaptığım gibi sadece daha az yedim yumurtlamayı desteklemek için nasıl bir diyet önerirsin birde diğer arkadaşlardan cevap almadım yumurtlama takibi nasıl bişey ne zaman yapılıyo lütfen bilgi verirmisin:1no2::sm_confused:fisfisfis
slm supremunvale ne zamandır bu tedaviyi görüyorsun merak ettim benim iğnemi pzt yaptılar reglime 10 gün kaldı bekliyorum artık. bende pko luyum adet gördüğüm ilk günden beri böyle ve ne yazıkki tam bir tedavisi yok inşallah yaş geçmeden hepimiz anne olabiliriz......
Arkadaşlar ben glucophage ile hamile kaldım ve doğumda ölümden döndüm çok kanamam olmuş.Bana bu hapı proföser vermişti.Benim doğum doktorum jinekologdu.Doğum doktorum bana glucophagenin kan tablosunu bozduğunu ve bu yüzden doğumumun çok zor olduğunu söyledi.Ama proföser olan doktorum glucophage ile kanamanın ilgisi olmadığını söyledi.İkinci bebeğime hamile kalmaktan çok korkuyorum.Çünkü beni ölmek değil bebişlerimi yalnız bırakmak korkutuyor.bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum.
slm münibe diyetten kastım az yemekti zaten yumurtlamayı desteklemek için özel bir diyet hiç duymadım yumurtlama takibine gelince önce adet düzensizliğin varmı varsa yumurtlama probleminde var demektir bu teşhis konduktan sonra dr sana yumurtlamayı sağlayıcı bir ilaç verir adetinin 5. ve 9. günleri arasında kullanırsın (yada dr nasıl öngörürse o şekilde) sonra adetinin 12. ve 13. gününde gidersin ultrasonla bakılır kaç tane yum. olmuş ebatları ne vs eğer yumurtalar uygunsa dr un öngörüsüne bağlı olarak çatlatma iğnesi olursun sonrada gün aşırı ilşkiye başlanır gebe kalınabilirse ne ala ben şimdi tamda bunları yaşıyorum inşallah başarılı olurum yardımcı olabildimse sevinirim sevgiler......
merhaba arkadaşlar. benim de pko ile ilgili sorunum var. adetlerim düzensiz. dr geçen ay glukofen verdi. bu ilaç glukophage ile aynı değil mi? ama bende pek bi değişiklik olmadı. sanki kilo alıyorum. birde şişkinlik oluyor. yani acayip bir gaz sancısı yaşıyorum. acaba ondan mı kaynaklanıyor. kafam çok karşıkfisfisfis
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bendede pko vardı dr banada glucophage 850 mg ilk hafta günde 1 kere içtim şimdi sabah akşam yemek arasında 3 ay kullanacam acaba kullanıpta faydasını gören varmı cok aşırı derecede mide bulantsı yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?