Glukofen Adet Gecikmesi Yapar Mı ?

Rare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
293
68
8 gün gecikti adetim. Normalde düzenlidir. 28-29 günde bir olurum. Glukofene yeni başladım. Hamile değilim. İlaçtan kaynaklı bi gecikme olduğunu düşünüyorum. Acaba bu ilacı kullanıp gecikme yaşayan var mı ? Ya da başka bi sıkıntı olabilir mi ? Cevaplandırırsanız sevinirim.

8 gün gecikti adetim. Normalde düzenlidir. 28-29 günde bir olurum. Glukofene yeni başladım. Hamile değilim. İlaçtan kaynaklı bi gecikme olduğunu düşünüyorum. Acaba bu ilacı kullanıp gecikme yaşayan var mı ? Ya da başka bi sıkıntı olabilir mi ? Cevaplandırırsanız sevinirim.
hamileymişin bak :) bana da doktor glukofen verdi onu araştırırken senin başlığı gördüm. Hayırlı olsun..

hamileymişin bak :) bana da doktor glukofen verdi onu araştırırken senin başlığı gördüm. Hayırlı olsun..
Teşekkür ederim canım Sağol. Baba doktor vermemişti ama kendim aldım içtim hiç gereği yokken

Teşekkür ederim canım Sağol. Baba doktor vermemişti ama kendim aldım içtim hiç gereği yokken
merhaba, bende pco luyum doktorum klomen verıyor ama glukofen vermıyor ustelık sekerıme de bakmadı. soyleyemıyorum da bakın dıye ısıne karısmak gıbı olmasın dıye. kendım alsam ıcsem zararı olur mu sızce? sız de oyle yapmıssınız sonrasında mutlaka dokturnuza soylemıssınızdır bunu. ne dedı sıze?

Merhaba ev testinde mi negatif gordunuz benim de 2 gun gecikti daha dogrusu cok duzenli adetim de yok gecikip gecikmedigini bilmiyrm negatf bgun idrar testi ne kadar beklediniz acaba

X