Erkek İnfertilitesi Gnc arginmax mens kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar .

Geçen yıl mayıs ayından beri bebeğimiz olsun istiyoruz.

8 ay boyunca olmayınca eşim spermogram testi yaptırdı.Sayı 36 milyon ,morfoloji %4 ,ileri hareketli %40 çıktı.Moralimiz çok bozuldu.Hemen tüp yapalım diye düşündük ancak sonuçları üroloji doktoruna gösterdiğimizde aslında çok kötü olmadığını söyledi,normal yolla hamile kalabilirsin dedi.Ama eşimde çift taraflı varikosel vardı.Ameliyat önerdi.Ve eşim 2 ocak 2012 de çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.

Doktor ameliyatı iyikide yapmışız baya ileriymiş dedi. 3 ay sonra hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi.Eşime kullanması için gnc arginmax mens önerdi .Sabah akşam 1 er tane ,ve 3 ay boyunca kullan dedi.Bunun yanında evicap ta verdi.Keçiboynuzu pekmezini hergün yarım çay bardağı içsin dedi.

Dediklerinin hepsini yapıyoruz .Bu ay sonunda 3 ayımız biticek inşallah .Yeniden test yaptırıcaz inşallah güzel sonuçlar alırız.

Benim merak ettiğim içinizde gnc arginmax kullanıp faydaasını gören oldumu ?
:26:

merhaba, biz 3 haftadır arginmax kullanıyoduk, eşimde de az varikosel var, ameliyata gerek görülmedi, bat 5 gün geçti, dün idrar testi yaptım pozitifti bugün kan testinin sonuçlarını bekliyorum, bence keçiboynuzunu kaynat içir daha faydalı.
 
merhaba, biz 3 haftadır arginmax kullanıyoduk, eşimde de az varikosel var, ameliyata gerek görülmedi, bat 5 gün geçti, dün idrar testi yaptım pozitifti bugün kan testinin sonuçlarını bekliyorum, bence keçiboynuzunu kaynat içir daha faydalı.

peki öncesinde sperm testi yaptırmışmıydınız ,neden gnc kullanmaya başlamıştınız .Sorun neydi yani.:17:
 
bizdeki sorun sperm azlığı hareketi ve morfolojiydi, arginmaxı içeriğinden ötürü kullanmaya başladık, ben biraz araştırdım ve içeriğinin sperm kalitesine hızına ve sayısına iyi geldiği bilgilerine ulaştım, bunun üzerine başladı eşim. günde 6 taneye kadar verebilirsin eşine, biz 5 tane kullanıyorduk sabah 3 akşam 2 olacak şekilde. bizde ilk başlarken 5 milyon spermin %75 inde hareket yoktu
 
bu değerlerle hamile kalman süper bişey canım ,tebrik ederim seni .İnşallah problemsiz bir hamilelik yaşarsın ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.:16:Darısı bize inşallah.

Bize doktor 1 sabah 1 akşam dedi yaaa.Az oluyor o zaman bizimki :26:
 
arkadşlar bu gnc arginmax ı nereden temın edebiiriz. internet sitelerinde var ama güvenmelimiyim orjinalliğine bilemiyorum. birde bu proxeed plus ı piyasada bulamıyorum. aynı şekilde nette satılanlara güvenmelimiyim. tecrübesi olan arkadaşlar tavsiye edecekleri bir site var ise yazabilirmi ? teşekkürler
 
bizde geçen sene kullanmıştık yanında keçiboynuzu kürüde kullandık ilk başta sperm mikterı 4 milyondu 6 ay sonra 20 milyon olmuştu ama hareket ve morfolojide hiçbir değişiklik olmadı
 
canım eşimde varikosel çıkmadı
sayı 4 milyondu 20 milyon oldu ama arginmaxın yanında keçiboynuzu kürüde kullandı
morfoloji%1 hareket %5 di bunlar değişmedi


anladım canım ,inşallah en yakın zamanda hamile olursun ,bizde nisan gibi testi yeniden yaptırmayı düşünüyoruz.inşallah iyi sonuçlar alırız.
 
aslında, işin garip tarafi her bunyeye farklı vitamin veya ilaç işe yarıyor...

O yuzden neyin sana gerektiğini deneyerek bulabilirisn.

GNC de GOLD kart diye bir şey var, 20tl verip alıyorsun ve ondansonraki bütün aylarda ilk 7gün aldiğin her üründe %20 inirim yapiyorlar...

Ben daha geçen bu ayın başında gidip ARGİNMAX ve L-angenine aldık, direk 3 aylık aldık. toplamda 550 tutması gerekirken baya bir 460lira verdik.
Bende kendime ULTRA women aldım halsizlik yuzunden.

Bakalım işe taricakmı zamanla gorcez...
 
Back
X