gnc ürünleri..acaba oyalıyorlar mı beni?

günaydın canım..ben malesef ıstanbulda degılım canım..sonucunuzu merakla beklıyorum o zaman..ınsallah ıse yaramıstır ınsallah!! bız hemen hemen 6 ay boyunca saracoglunun kecıboynuzu kürünü uyguladık canım hareketlılıgı arttırdı ama doktorların dedıgıne gore sayı da hareketlılık de zaman zaman degısebılıyormus.bu arada kısa surelı de su televızyonda reklamları cıkan clavıs panax ı kullandı esım.ne olursa olsun denemekte fayda var..bu arada sayı kactı sızın..bızım ılk testte gecen yıl 5 mılyondu..sonra 7 oldu..en son 8 i gorduk..ama tup bebek merkezınde yapılan testte 4 mılyon dedıler bız daha fazla eleme yapıp sayıyoruz demıslerdı..bır de hıc tup bebek denemeniz oldu mu sızın? dedıgım gıbı ınsallah kullandıgınız ılaclar ıse yaramıstır..Allahım eemeklerımızı bosa cıkarmasın..

canım testi yaptık gene 11 sperm cıktı kalıtelı hızıda ıyı ama ılactan oncede oyleydı yalnız esım orta kulak ıntıhabı old ve antıbıyotık kullandı
ılacı aldıgmız gnc urunundekı kız bıze test oncesı keısnlıkle antıbıyotık kullanma stere olma saınlestırıcı cay bıle verdı cunku antıbıyotık butun tedavıyı 0 ındırıyormus oyle dedı

arkadaşlar saraçoğlunun sperm azlığı ve hareketliliği kürünü alıp kullanan var mı nasıl acaba?

selam cnm bız bu hafta saracoglunun fsh dusurucu kurune basladık
sonrada sperm ıcın kur verıcek ama 3 ay sonra once esımde fsh dusmesı gerekıyor o yuzden bısey dıyemıyorummm

Kizlar esim gunde 6tane iciyor diye yazmistim gunde 4 tane almis 2sabah2aksam yanlis hatirlamisim birde biz toplama gunu esime 1fincan turkkahvesi icirdik hizlandirdigini duymustuk aklinizda bulunsun

Brezilya’da bulunan Sao Paulo Üniversitesi uzmanlarının yaptığı araştırmalarda, her gün düzenli olarak kahve içen erkeklerin içmeyenlere oranla daha güçlü spermleri olduğu kanıtlandı. Kafeinin spermin üzerinde uyarıcı etkisi olduğunu savunan uzmanlar,
bunun merkezi sinir sisteminde de aynı etkiyi gösterdiğini iddia ediyorlar.

Eşim arginmax kullanıyor bende colastrum kullanıyorum gnc ürünü,
Ayrıca solgardan 2 ürün daha kullanıyorum inşallah faydasını görürüz

Back
X