• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gndelik haliniz nasldr? einizin dikkatini ekmek iin evde sslenirmisiniz?

kirmizicilek16

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
3.377
1.225
373
37
slm kızlar bişi sormak istiyorum merak ediyorum açıkçası...

*evde eşiniz ile tv izliyorsunuz onun dikkatini çekmek için üşenmeden kalkıp süslenirmisiniz.
*süslenirseniz ne yaparsınız..
*evde normal bir günde nasıl giyinirsiniz.eşofman pijama yada diğer türlü şık mı olursunuz.

mesela ben canım istedimi..kalkıp makyaj yaparım saçlarımı yapıp gider yine yerime otururum kaydirigubbakcemile2

bunun için benim artı bişey yapmama gerek yoktur.....

zaten eşim sürekli benle ilgilenir....

eşofmanla otururum ama bunun giyinmekle süslenmekle alakası yok sanırım.....

paspal bi şekilde otursam bile ilgilenir ve sürekli ilgi ister bi çocuk gibi....

evli değilim ama herhalde dikkatini çekmek istediğim zaman kesin çekerdim sositososito gider makyaj yapardım eşofman da olsa onun ilgisini çekecek şekilde giyinirdim. zaten gidip süslenip geldikten sonra bakıp bizim hatunda bişeyler var derdi herhalde:kedi: evde genelde spor dolaşırım evlenince de dğişmez spor ama seksi olduğunda hangi erkeğin dikkatini çekmezsin kiyerimseniben

genelde ben de eşofmanla otururm, canım istediği zaman da kalkıp makyaj yapar kıyafet değiştirir, saçımı düzeltir yerime otururm senin gibi :) ilgi olmadığından değil ona güzel görünmek için. ama özellikle dikkat etmeye çalıştığım ben evdeyken o dışardan ya da okuldan gelecekse o zaman da güzel karşılamayı tercih ederim :)

yani evet kızlar...bunu yapmamın sebebi belkide eşime güzel görünmek değil kendimi hoş hissetmek...bende eşofman ve spor tarzı şeyler giyiyorum rahat ediyorum öyle ...

benim yüzümde genelde hafifte olsa bir makyaj vardır öyle seviyorum kendime bakmakla alakalı giyim şeklim genelde spordur ama dikkatini çekmek istiyorsam yani niyetim başkaysa ona göre giyinirim saçlarıma farklı şekil veririm vs. vs. ama zaten işten geliyoruz yorgun argın yemek hazırla ye sofrayı topla bir yorgunluk oluyor insanda e tabi eşimde de her akşam öyle özenmeye gerek yok ama ben genel olarak zaten bakımlıyımdır ve eşim beni her halimle beğenir uğraşıp durur benle:)

bende eşofmanla otururum.canımistersede süslenirim ama eşim bunu dert etmez çünkü her halimi .ok sever

benim yüzümde genelde hafifte olsa bir makyaj vardır öyle seviyorum kendime bakmakla alakalı giyim şeklim genelde spordur ama dikkatini çekmek istiyorsam yani niyetim başkaysa ona göre giyinirim saçlarıma farklı şekil veririm vs. vs. ama zaten işten geliyoruz yorgun argın yemek hazırla ye sofrayı topla bir yorgunluk oluyor insanda e tabi eşimde de her akşam öyle özenmeye gerek yok ama ben genel olarak zaten bakımlıyımdır ve eşim beni her halimle beğenir uğraşıp durur benle:)

evet canım katılıyorum sana o yüzden acaba bende eşimde dert etmiyor ama merak ettim yapan varmı diye...işten gel yemek yap ye bulaşık derken vakit geçiyor kaydirigubbakcemile hatta süslendiğim zamanlarda da ne gerek vardı ben seni hep beğeniyorum diyor ama olsun işin ucunu bırakmamak gerek demi...alkisalkisalkis

tv izlerken kalkıp süslenmem canım yazın mini eteğim kışın eşofmanımla otururum
normaldede çok bakımlıyımdır eşim çok ilgilidir benimle opuyorumnanaktan

çalışan bir bayanım ama şu ana evdeyim 3 aylık bebeğim var. makyaj yapmayı kendime bakmayı seviyorum. hatta evde olsam bile saçlarıma da çok özen gösteririm saç şekillendirimi devamlı kullanırım. ama gelgelelim hiç dikkatini çekemem benimkinin. sizler nası beceriyonuz kızlar

Evde bilgisayarla çalışan bi bayanım bazen akşama kadar pijamayla oturuyorum
Ama akşam eşimin gelmesine yakın kalkıp giyiniyorum
Makyaj olmasa bile mutlaka saçımı başımı tarar bi şekil verir giyinirim
Çünkü 4 ay öncesine kadar hep süslü makyajlı ve kılık kıyafetim düzgün göründüm eşime
Şimdi evlendik diye salmak istemiyorum
En önemlisi bakımlıyken kendimi daha iyi hissediyorum
Bekarkende evde olsam bile giyinip süslendiğim çok olmuştur

ben yazın (sadece evde giydiğim) mini elbileselerimi, dekolte ama rahat tişörtlerimi, şirin şortlar yada mini etekler giyerdim. zaten bu kıyafetlerin çoğu eşimin alması. ama şimdi üşüyorum eşofman giyiyorum saçlar dağınık evde rahat olamıyorum ama en azından niyetim bozuksazemuszemus fönleyip dağıtada biliyorum... dekolte de olsa mini falan nasıl olursa olsun evde rahatıma çok düşkünüm evde giydiklerimin herşeyden önce rahat olması lazım

çalışıyorum iştn döndüğümde beni iş kıyafetimle görür sonra jet hızıyla üstümü değiştiririm, maç izliyorsa dikkatini dağıtmak istiyorsam eğer en sexü geceliğimi giyerim yan koltuğa uzanırım :jeyyar:
saçla kıyafetle pek dikkatini çekmeye çalışmam aslında kendi kendime şarkı söyler onu dansa kaldırırm evin içinde dans ederiz. komşular görse deli derler herhalde :roflol:

eşim evde olmadığı zaman zaten malum ev işleri falan hal mı kalıyo:)sonra işler bitince bi duş bi makyaj yakışan kıyafetlerde seçerim kendime.Bu hep böyledir:D

Bende kokoşun önde gideniyim sabah kalkarım bismillah hemen makyajımı yaparım :) ılla ki göz farım rujum ve pudram olur yüzümde buda yani ailemde gördüğüm bir şey annemde kokoştur ona çekmişim :) Kocamda zaten kokoşum der bana :) Evde mısafırım yoksa çok şık pijama takımlarım var hello kittyli onları giyerim kocam bana her halımle bayılır..Valla Hiç üşenmem bakım onemlı...

Son düzenleme:
her gün hergün o gelecek diye özel bir caba harcamam
bazen..
bazen üstümdekileri degiştirir
daha hoş kıyafetler giyerim ama hergün degil
dışarı çıkarken zaten yeterince süsleniyorum o yanımda olsa da olmasa da..

dapdaracık eşofmanımla otururm genelde bu havalarda evde..
saçım başım zaten düzgündür.
mutlaka ya düzleştirir yada jölelerim..
ekstra bir şey yaptığımda da yapışır eşim sağolsun:asigim:
o ekstraları saymayayımakannehir

gundelik halim esortmanlidir.....
evde olucaksam gun boyu sadece rimel ve parlatici surerim can sikintisindan zemuszemus
disari cikicaksam fondeten surmeden makyaj yaptigimi hissetmem illa surerim
esimide normal kiyafetlerimle karsilarim...
gecenin ilerleyen saatlerinde esim hala pc de calisiyor olursa ki genelde olurrrrrr
giyerim mini mini rengarenk geceliklerimden birini altinada topuklu terliklerimiiiiii
ve dikkat cekilmistirrrr :asigim:

Back
X