• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Go-Kart, bekaretimi bozdu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Trabzon'da üniversiteli 21 yaşındaki M.Ü. bir arakadaşıyla birlikte go-karta bindi. İddiaya göre go-kart aracına binen M. Ü.'nün boyu kısa olduğu ve ayağı gaz pedalına yetişemediği için emniyet kemeri takılmadı. Go-kart aracına kemeri takılmadan binen M. Ü. pistte virajı alamayarak kaza yaptı. Kaza sonrası omzunda ve kasıklarında Ağrı hisseden genç kız eve gittiğinde cinsel organında kanama olduğunu fark etti.

Hastaneye giden M.Ü. kızlık zarının zarar gördüğünü öğrenince şaşkına döndü. Kızlık zarının kaza nedeniyle zarar gördüğünü iddia eden M.Ü. savcılığa suç duyurusunda bulundu. M. Ü., "Go-kart aracında güvenlik kemeri takılınca boyumun kısa olması nedeniyle ayağım frene ve gaza yetişmiyordu. Görevliler kemeri takmazsam ayağımın yetişeceğini belirterek kemer takmadılar. Sürüş sırasında direksiyon hakimiyetini kaybettim, kaza oldu. Omuzum ve kasıklarımda ezilmeye dayalı ağrılar oluştu. Zamanla ağrılar arttı ve kasıklarımdan kan geldi. Doktora gittim, kızlık zarımın zarar gördüğünü öğrendim. Bu sebepten işletmeden şikayetçiyim" dedi.

BİLİRKİŞİ YIRTIK TESPİT ETTİ

Şikayet sonrasında soruşturma başlatan Savcı Ömer Gündoğdu, olayla ilgili bilirkişi raporu istedi. Bilirkişi yaptığı inceleme sonrasında genç kızın cinsel organında yırtık oluştuğunu tespit etti. Rapor doğrultusunda Savcı Gündoğdu, go-kart işletmecisi Sedat Ş. hakkında ‘basit yaralama' suçundan iddianame hazırlayarak 5. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderdi. Sedat Ş.'nin 4 aydan bir yıla kadar hapsi isteniyor.

Kaynak: Habertürk

Çok daha büyük yaralar alabilirdi, ölebilirdi, onlar takmıyorlar madem binmeyecekti. Kendisi bunu akıl edememiş mi de şimdi dava ediyor:KK12:

Bu go-kartlar böyle ufak tefek görünüyor ama çok tehlikeli aletler.Bunla kaza yapıp kafası kopan var.Giden bekaret olsun,çok daha kötü yaralanabilirdi.Kemersiz binen de,binmesine göz yuman da kabahatli.

Küçükken bisikletten düşmüşüm hikayesi out go-kart'ta kaza yaptım in...

:KK70: :KK70: :KK70:

Bundan 1-2 sene önce gazetede okumustum. Kiz tatilden sonra eve dönüyor ve hamile cikiyor. Kizda annesine otelin havuzunda yüzdügünü ve orada erkeklerde var oldugu icin, sperm su ile beraber öyle iceri girmistir diye iddia etmisti. Yanilmiyorsam annesi otele dava acmisti :KK70:

Hayir yani seks yasadiysan acikca söyle. Go kart nasil sen bekretini alsin kizim? Go kartta neyin üzerine oturdun sen kiz?:KK53:

Bundan 1-2 sene önce gazetede okumustum. Kiz tatilden sonra eve dönüyor ve hamile cikiyor. Kizda annesine otelin havuzunda yüzdügünü ve orada erkeklerde var oldugu icin, sperm su ile beraber öyle iceri girmistir diye iddia etmisti. Yanilmiyorsam annesi otele dava acmisti :KK70:

Hayir yani seks yasadiysan acikca söyle. Go kart nasil sen bekretini alsin kizim? Go kartta neyin üzerine oturdun sen kiz?:KK53:

Aynen yaa go-kart'tan bekaret bozulması nedir... Bir de bir şey batmış falan da yazmıyor haberde omzu ve kasığı ezilmiş.

kendini zardan ibaret gören bir hatun
yeni mi diktirdin kız peşine düştüğüne göre. sen namus diye gördüğün bu şeye inanıyorsan isterse demir saplansın kendini ispatlarsın.ya Allah korusun ki kafan kopmadı
kadınlığından tiksindiriyorlar insanı ya !

:KK70::KK70:

kafası, boynu için açmadığı davayı zarı için açan komik insan.. Dua etsin kafası kopmamış, ne de olsa yaşanmamış olay değil bu ülkede..

yani yaralandım falan dese neyse ondan dava açsa neyse, kızlık zarım zedelendi diye rapor almış, iffetin cemil aklıma geldi:

"ne malum çocuğun benden olduğu":KK8::KK8:

kendini zardan ibaret gören bir hatun
yeni mi diktirdin kız peşine düştüğüne göre. sen namus diye gördüğün bu şeye inanıyorsan isterse demir saplansın kendini ispatlarsın.ya Allah korusun ki kafan kopmadı
kadınlığından tiksindiriyorlar insanı ya !

Yani hakikatten, kiz hayatini kaybedebilirdi, omuzunda felan sorun çikmis, kiz zar pesinde.

Bu nasil bir ülke, nasil kadinlar var anlamis deglim. Zar artik hayatta kalmaktanda önemli olmus. Yemin ile bir yasima daha girdim :KK70:

Yani hakikatten, kiz hayatini kaybedebilirdi, omuzunda felan sorun çikmis, kiz zar pesinde.

Bu nasil bir ülke, nasil kadinlar var anlamis deglim. Zar artik hayatta kalmaktanda önemli olmus. Yemin ile bir yasima daha girdim :KK70:

ya kendilerini akıllı mı sanıyor bunlar amaç ne acaba gerçekten sütten çıkma ak kaşıklar mı :D

ya kendilerini akıllı mı sanıyor bunlar amaç ne acaba gerçekten sütten çıkma ak kaşıklar mı :D
yalnız iyi bahane bulmuş da,raporda farklı yollardan bozulma çıkarsa ne yapacak:KK53:

Aynen yaa go-kart'tan bekaret bozulması nedir... Bir de bir şey batmış falan da yazmıyor haberde omzu ve kasığı ezilmiş.

Önceden bişi yaşadıysa ve bunu bahane ediyorsa zaten raporda anlaşılır yırtığın yeni olup olmadığı, bence o da bunu biliyordur. Ayrıca bir şey batmasına da gerek yok ki, çarpmanın şiddeti ile yırtılabilir.

Bakire olmak sütten çikmis ak kasik olmak degildir benim için. Evlenmeden önce seks'e karsi degilim. Kimi yasamak ister, kimi degil. Herkes bu konuda özgür olmali fakat önce seks yasayip sonrada magdur duruma kendini sokmalarini anlamiyorum. Ki kendini bakire olarak göstermek istersen niye bir go kart zarini bozdugunu medyaya yansitiyorsun? Zar bu kadar önemli ise, niye saçma sapan bir hikaye ile geliyorsun?

Back
X