gobegim cok kotu...

morian

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
56
3
13 martta sezeryan doğum yaptim ve su an gobegim berbat halde dikiş yerinin üstüne sarkmis vaziyette duruyor cevremde doğum yapanlara sordum onlarda olmamis benim neden boyle oldu anladim moralim çok bozukk göbeğe raziyim bu sarkiklik berbat biseyy sizde de oldumu acaba ve geçer mi?:110:

13 martta sezeryan doğum yaptim ve su an gobegim berbat halde dikiş yerinin üstüne sarkmis vaziyette duruyor cevremde doğum yapanlara sordum onlarda olmamis benim neden boyle oldu anladim moralim çok bozukk göbeğe raziyim bu sarkiklik berbat biseyy sizde de oldumu acaba ve geçer mi?:110:

Bence cok erken daha geçmesi için. Biraz sabır canım

öncelikle allah analı babalı büyütsün.
ben normal doğum yaptım ama sezeryanda göbek kalabiliyo çevremden gördüğüm kadarı ile sarkma var demişsin sanırım şimdi doğum ne şekilde olursa olsun o göbek aynı şekilde kalamıyo mesela aldığım kiloların hepsi gitti ve hatta hamile kaldığım kilonun 3 kilo altındayım şu an ama karnımda bir gevşeklik var .tamam gerçi kat kat değil ama çok rahatsızlık verici sana önerim en başta moralini bozma spor ve sağlıklı beslenerek ve yapılandırıcı kremler kullanarak halledebilirsin. doğum sonrası sıkılaştırıcı toparlayıcı kremler yardımcı olabilir.eminim yol almanda yardımcı olur. bide mekik çekmek çok iyi ama sezeryan olduğundan doktoruna danış istersen spora ne zaman başlayabileceğin ile ilgili

merhaba,
öncelikle tebrik ederim,analı babalı büyüsün..henüz cok yeni doğum yapmıssınız. Göbeğiniz zamanla toparlayacak ve kilolar da emzirdikçe hızlı bir şekilde gidecek merak etmeyin.

merhaba,
öncelikle tebrik ederim,analı babalı büyüsün..henüz cok yeni doğum yapmıssınız. Göbeğiniz zamanla toparlayacak ve kilolar da emzirdikçe hızlı bir şekilde gidecek merak etmeyin.
bu arada çatlaklarım için Medilife hastanesinde lazerle çatlak tedavisine gidiyorum.Senasları biraz pahalı ama sanki işe yarıyor..henüz iki seans gittim deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim.

Kilo sorunum yok hamile olmadan önceki kilodayim ama iste gobegim kotu yani göbek olsa takmiycam bi şekilde eritirdim anlatmak istediğim sezeryan kesiminin üzerinde torba gibi sarkiyor off :KK43:

[QUOTE, post: 40, member: 491015"]Kilo sorunum yok hamile olmadan önceki kilodayim ama iste gobegim kotu öbek olsa takmiycam bi şekilde eritirdim anlatmak istediğim sezeryan kesiminin üzerinde torba gibi sarkiyor off :KK43:[/QUOTE]
dedigini simdi anladim. Ben kilo sorunun var sandi. Karin kaslarin hamilelikte genislemis olabilir. buna yonelik egzersizler var.

X