Göbeğimi yok edecek bir korse arıyorum

pemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
3
0
36
İstanbul
doğumdan sonra kalan göbeğimi yok edebilecek bir korse arıyorum ama daha önce hiç kullanmadığım için ne alacağımı bilemiyorum. aranızda bana yardımcı olabilecek var mı?

Korse distan bakanin guzel gormesi icindir , siz aynada kendinize baktiginizda guzel gorunmek istemezmisiniz?
karin eritmek icicn bir sürü haraketler var , plates yapalirsiniz , yani spora baslayin ...

Son düzenleme:
spor yapıyorum zaten ama yeğenimin düğünü var ve bu kadar kısa sürede incelmem mümkün değil, biraz hileye ihtiyacım var :))

spor yapıyorum zaten ama yeğenimin düğünü var ve bu kadar kısa sürede incelmem mümkün değil, biraz hileye ihtiyacım var :))

benimde doğumdan hemen sonra düğün vardı ve göbek tabiki ilk zamanlar duruyor.nbb nin korsesini almıştım eteğim normalde olmuyordu.onu kullanınca olmuştu.ama sezaryen dikişlerim çok acımıştı.düğün zor geçti de hiç değilse iyi görünmüştüm.

pentinin korseli çoraplarını alın sonuç mükemmel bence. daha önce korse almıştım hiç beğenmedim gittim bu çoraplardan aldım iyikide almışım. bende basen toparlayan almıştımda:26: karın toparlayanlardan alın sizde hep fiyatları çok uygun 15 tl civarı

Canım ya tecrübeli olarak diyebilirimki korse hangi marka alırsan al sonucu işkence. Giyiyorsun o an hiçbirşey yok ama gittiğin yerde vallahi işkence çekiyorsun. Bende istemediğin kadar var nerde gorsem bu rahat bu daha ıyı dıye dıye almısım. hepsi duruyor. benımde hafta sonu yemeklı dugun var gustodan bır bluz aldım vallahı gobek karın mıde hıc bellı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…