Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğumdan sonra kalan göbeğimi yok edebilecek bir korse arıyorum ama daha önce hiç kullanmadığım için ne alacağımı bilemiyorum. aranızda bana yardımcı olabilecek var mı?
benimde doğumdan hemen sonra düğün vardı ve göbek tabiki ilk zamanlar duruyor.nbb nin korsesini almıştım eteğim normalde olmuyordu.onu kullanınca olmuştu.ama sezaryen dikişlerim çok acımıştı.düğün zor geçti de hiç değilse iyi görünmüştüm.
pentinin korseli çoraplarını alın sonuç mükemmel bence. daha önce korse almıştım hiç beğenmedim gittim bu çoraplardan aldım iyikide almışım. bende basen toparlayan almıştımda:26: karın toparlayanlardan alın sizde hep fiyatları çok uygun 15 tl civarı
Canım ya tecrübeli olarak diyebilirimki korse hangi marka alırsan al sonucu işkence. Giyiyorsun o an hiçbirşey yok ama gittiğin yerde vallahi işkence çekiyorsun. Bende istemediğin kadar var nerde gorsem bu rahat bu daha ıyı dıye dıye almısım. hepsi duruyor. benımde hafta sonu yemeklı dugun var gustodan bır bluz aldım vallahı gobek karın mıde hıc bellı olmuyor.