Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar.. Bugün 26+1 haftalık hamileyim. 2-3gündür göbeğimin altında vajınamın üst kısmında ağrı var.. Otururken, yatarken, kalkarken ağrıyor...Bebek büyüyor ondan oluyormuş ama benim gibi olan varmı diye merak ettim... Yazarsanız sevinirim....:CüvCüv:
canım benim de yanılmıyorsam 25-26.haftalarda oluyordu, doktoruma söyledim magnesium diasporal verdi, kasılma ve kramplar için, onu kullanmaya başladıktan sonra da geçti, birdaha olmadı, bir de benim bebişim biraz aşağıdaymış o da yapıyor olabilir demişti o zaman doktorum, sen de bir sor istersen doktoruna....
merhaba arkadaşlar. bende 26.haftadayım. aybı şikayet bende de var. 2 gün sonra doktorda randevum var. bilgi verdiğiniz için teşekkürler. bende bi danışayım doktoruma.. geçmiş olsun..
bendede olmuştu.magnezyu veriyor doktorlar genelde.kalsiyum eksikliği..ama bebek büyüdüğü için genelde.geçer o merak etme.geçiyo zaten..benim ilk ağrı olduğunda doğuruyom sandım öyle değilmiş normalmiş.32 haftalığım o agrılar şuanki ağrışların yanında neki:)))
bende 32 haftalık hamileyim geceleri ağrıdan dönemiyorum bazen banada magnezyum verdi doktor ihmal etmemek lazım içmeyince ağrılar şiddetleniyor..:1shok:
Geçen gün sağlık ocağına uğradım.Bebeği aşağıda taşıyorsun normal dedi.. Doktoruma da kontrole az kaldı onada sorucam.. Sanki vajınamın üstünde bıçak duruyor hareket ettikçe batıyor.. Büyümesiyle bağlantılıymış bebişimin.. Yataktan her dönüşümde eşimin yardımıyla dönüyorum...
Paradises dediğin gibi gün gelir bu ağrıları bile arar hale geleceğimden de hiç şüphem yok.. Ama napalım kızım iyi olsun büyüsünde razyımı ben..kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar..7aylık hamileyim..ama bende kandida vajiniti var..idrar yaparken rahmimde ve idrar yollarımda şiddetli ağrı var..ağrılarım hiç durmuyo
üstelik çalışıyorum..benim durumumda olup iyileşen varmı..karamsarlığa düşüyorum..
Cumartesi günü dayanılmaz ağrıyla geçirdim bütün geceyi. Cumartesi dr gittim hemen..İdrar ve kan testi yaptırdı idrarda iltihap çıktı..Şiddetli ağrılarım ondanmış..Ağrıyla beraber sancımda oldu .Nst bağladılar sancı ölçermiş.. Normal çıtı..İlaç ve fitil verdi onları kullanıyorum.. Felaket bir ağrı ama, sanki bıçağı alıp batırıyorlar.Dün gecede ağlayarak uyandım.Dönerken felaket oluyor..Bakalım inşallah ilaçlar geçirir..Doktorda iltihabı bitirmemiz lazım diyor..:Saruboceq:
bende de son günlerde göbeğimin alt kısmı ağrıyor oturup kalkarken, evliyim, ama hamile değilim, adetim daha yeni bitti. ne olabilir acaba? giderek ağrılar artıyor...
ben ben dördüncü ayımı bitirip beşinci ayıma girdimde başladı hemen hemen 18 haftalıkken başladı şuan 22 haftalığım hala devam ediyor.özellikle dışarı çıktıgımda eğilerek bişeyler yaptımda yürüdüğümde kasıklarım çok agrıyor.ama normalmiş.doktor biraz ilgisiz zaten bişeyin yok diyo her gititm doktor beni yolluyor geri:)bazen yürüyemiyorum bile ama geçiyor bir iki saate