göbeğimin gitmesini istiyorum!

azmiram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
87
0
96
Amasya
slm arkadaşlar ben 1 60 boyundayım 60 kiloyum göbek ve belimdeki simidler canımı çok sıkıyo ne yapmam lazım 2 hafta spora gittim sıkıldım bıraktım hep evdeyim evdede hiç hareket yapmak istemiyo kolay yoldan göbegim nasıl gider yardımmmmmmmmmmmm....

bende aynı sekılde göbek var kurtulmak için günlük yürüyüş ve evde egzersiz yapıyorum. baska türlü gideceği yok bu kiloların :)

canım gece yatarken göbeğine ve bel bölgene biberiye yağı sür streçle sar yat... sabahta ılık suyla yada duş al yada bezle sil düzenli kullanımda göbek bölgesini inceltiyo teyzemin kızı yaptı bizzat gördüm epey incelme var...beniim göbekte fi faydası olmadı ama dene bakalım çünkü benim göbek sezeryandan kalma ne yapsam gitmiyo

canım gece yatarken göbeğine ve bel bölgene biberiye yağı sür streçle sar yat... sabahta ılık suyla yada duş al yada bezle sil düzenli kullanımda göbek bölgesini inceltiyo teyzemin kızı yaptı bizzat gördüm epey incelme var...beniim göbekte fi faydası olmadı ama dene bakalım çünkü benim göbek sezeryandan kalma ne yapsam gitmiyo

kaç gün sürmüş canım bilgin varmı

Back
X