Göbeğimin üst kısmında içerden hissettiğim kesik acısı

yaseminkg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
15
0
86
İstanbul
Kızlar merhaba,
Yaklaşık üç, dört gündür göbeğimin biraz üst kısmında hareket ettiğimde, öksürünce hatta gülünce içerden bıçakla kesiliyormuş gibi bir acı hissediyorum.Dinlenince geçiyor.İçerden birşeyler yırtılıyormuş gibi. Önceki gece yatarak uyuyamadım, sırtıma bir sürü yastık yerleştirip oturur vaziyette uyumaya çalıştım. Dün doktorumu aradığımda görmem lazım dedi ve bu sabah beni muayene etti, fıtık olabilir diye düşünmüş ama değilmiş. Allah'a şükür bebeğim de iyiyiymiş.Karaciğerde bir bağ varmış belki o geriliyordur dedi.10 günlük rapor verdi dinlenmem için. Aranızda hiç böyle birşey hisseden birşey var mı bilmiyorum ama bana hala gerilme değil de bir yırtılma gibi geliyor. Belki kas yırtılması bilmiyorum.

ben derin nefes aldigimda öyle oluyorum.. birde esnerken bazen yarim kaliyo.. buraya yazdigina göre temmuz annesisin sanirim .. canim karnimiz büyüdü artik iyice ...bebislerimizin ve organlarimizin yerleri daraliyo.. doktorun bise görmediyse kafana takma .. ben doktoruma söylemedim bile.. normal oldugunu düsünüyorum ..

canım geçmiş olsun.bende olmadı şimdiye kadar böyle bir sorun ama bikaç ay önce kontrole gittiğimde doktorum karnıma bakıp sende fıtık olabilir,genel cerrahiye bi görün demişti.sonra özele gittim bişey yok dedi.Allah korusun fıtık olsa nasıl bir tedavi uyguluyorlar bilmiyorum ama adı bile çok ürkütücü geliyor bana,nedendir bilinmez.

yasemincim endişelenme canım, geçmiş olsun aynı acı bendede var karın şişliğinin bittiği yerde karnımın tam üstünde, benimde özellikle uyurken başlıyo ama karnımıs artık çok şiş olduğu için normal diye düşünüyorum bende, kötü bişey olsa başka türlüde bi işaret verir Allah korusun, sevgiler canım

benımde çok oturdugumda oluyo kıslar nefeste zorlanıyorum ay daha kocaman ıkı ay var

canım geçmiş olsun bende öyle anlattığın gibi bişey olmadı. sadece kızım dönerkern karnım çok geriliyo o kadar...

Kızlar merhaba,
Yaklaşık üç, dört gündür göbeğimin biraz üst kısmında hareket ettiğimde, öksürünce hatta gülünce içerden bıçakla kesiliyormuş gibi bir acı hissediyorum.Dinlenince geçiyor.İçerden birşeyler yırtılıyormuş gibi. Önceki gece yatarak uyuyamadım, sırtıma bir sürü yastık yerleştirip oturur vaziyette uyumaya çalıştım. Dün doktorumu aradığımda görmem lazım dedi ve bu sabah beni muayene etti, fıtık olabilir diye düşünmüş ama değilmiş. Allah'a şükür bebeğim de iyiyiymiş.Karaciğerde bir bağ varmış belki o geriliyordur dedi.10 günlük rapor verdi dinlenmem için. Aranızda hiç böyle birşey hisseden birşey var mı bilmiyorum ama bana hala gerilme değil de bir yırtılma gibi geliyor. Belki kas yırtılması bilmiyorum.

geçmiş olsun canım bendede öle bişi yok ama arada yürürken karnıma böle bişi takılırda çekince acır ya öle bi acı oluo ama çok nadir sölemedim bende doktora normaldir herhalde...:icecream:

aynı sorun bende de var göğsümün hemen altında karnımın şişkinliğinin başlama noktasında çok keskin bir ağrı oluyor .. uyurken beni uyandırıyor düşün yani, o bölgeyi gerer gibi hareket edince ağrı geçiyor ama bıçak saplanır gibi gerçekten de .. doktor normal hamilelikten dedi.. magnezyum tablet kullanıyom kramplar için artık , belki iyi gelir.. herkese geçmiş olsun..

Bende de tam aynı yerde var ama orası boslukta kalıyo ya ondan oluyo heralde yaa hep de sao gogsumun altında.

normal artık canım bunlar yaa bende de oluyor bazen cok kötü bir durum napıcagımı şaşırıyorum neyse az kaldı 1,5 ay off off

canım geçmiş olsun.bende olmadı şimdiye kadar böyle bir sorun ama bikaç ay önce kontrole gittiğimde doktorum karnıma bakıp sende fıtık olabilir,genel cerrahiye bi görün demişti.sonra özele gittim bişey yok dedi.Allah korusun fıtık olsa nasıl bir tedavi uyguluyorlar bilmiyorum ama adı bile çok ürkütücü geliyor bana,nedendir bilinmez.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Benimde doktorum önce fıtıktan şüphelendi ama yok birşey dedi. Fıtık olsaydı ne yapacaktık ben de bilmiyorum ama azıcık ayakta kalsam yine kesik acısı başlıyor hatta göbeğimin sağ tarafında da aynı sızı var. İşe gitmiyorum ya en azından servis sıkıntısı yok(gününüm 3 saati yolda geçiyordu, işim Gebze'de) biraz dinlenince geçer umarım.

Kızlar merhaba,
Yaklaşık üç, dört gündür göbeğimin biraz üst kısmında hareket ettiğimde, öksürünce hatta gülünce içerden bıçakla kesiliyormuş gibi bir acı hissediyorum.yanik acisi gbi bazende batismalar oluyor.Dinlenince geçiyor.İçerden birşeyler yırtılıyormuş gibi. Bu niye olabilir sizce ?doktora sormayada korkuyrm kotu bi sey duymaktan korkuyrm fikri olan varmi

Benimde 2 gun once tam gobegimin sol tarafinda hafif dokununca cok aciyor gibiydi sanki bir yere vurmusum bastirinca aciyor gibiydi :) dinlenince gecti cok sukur. Gobisler buyuyor sanirim ondan geriliyor diyorlar :)

Kızlar merhaba,
merhaba 38+5günlük hamileyim aynı tarif ettiğiniz acı sağ karnımda var tam şişliğin basladıgı yerde. böyle bir yeriniz yanar da acır sızlar ya öyle. bazen durduk yere acıyo bazen dokununca acıyo. sanki orayı bi yere vurmusum da morarmış acıyo gibi. içerden bişi çektiriyo gibi. sizlerde durum ne oldu bi sıkıntı cıkardı mı bu acı? nasıl geçti veya.

Kızlar merhaba,
Kaslar hamilelikte yeterincd uzayamadigi zaman oluyor bir hafta sürmeden geçer zaman zaman yine olur sanirim

Back
X