Kızlar merhaba,
Yaklaşık üç, dört gündür göbeğimin biraz üst kısmında hareket ettiğimde, öksürünce hatta gülünce içerden bıçakla kesiliyormuş gibi bir acı hissediyorum.Dinlenince geçiyor.İçerden birşeyler yırtılıyormuş gibi. Önceki gece yatarak uyuyamadım, sırtıma bir sürü yastık yerleştirip oturur vaziyette uyumaya çalıştım. Dün doktorumu aradığımda görmem lazım dedi ve bu sabah beni muayene etti, fıtık olabilir diye düşünmüş ama değilmiş. Allah'a şükür bebeğim de iyiyiymiş.Karaciğerde bir bağ varmış belki o geriliyordur dedi.10 günlük rapor verdi dinlenmem için. Aranızda hiç böyle birşey hisseden birşey var mı bilmiyorum ama bana hala gerilme değil de bir yırtılma gibi geliyor. Belki kas yırtılması bilmiyorum.
canım geçmiş olsun.bende olmadı şimdiye kadar böyle bir sorun ama bikaç ay önce kontrole gittiğimde doktorum karnıma bakıp sende fıtık olabilir,genel cerrahiye bi görün demişti.sonra özele gittim bişey yok dedi.Allah korusun fıtık olsa nasıl bir tedavi uyguluyorlar bilmiyorum ama adı bile çok ürkütücü geliyor bana,nedendir bilinmez.
merhaba 38+5günlük hamileyim aynı tarif ettiğiniz acı sağ karnımda var tam şişliğin basladıgı yerde. böyle bir yeriniz yanar da acır sızlar ya öyle. bazen durduk yere acıyo bazen dokununca acıyo. sanki orayı bi yere vurmusum da morarmış acıyo gibi. içerden bişi çektiriyo gibi. sizlerde durum ne oldu bi sıkıntı cıkardı mı bu acı? nasıl geçti veya.Kızlar merhaba,
Yaklaşık üç, dört gündür göbeğimin biraz üst kısmında hareket ettiğimde, öksürünce hatta gülünce içerden bıçakla kesiliyormuş gibi bir acı hissediyorum.Dinlenince geçiyor.İçerden birşeyler yırtılıyormuş gibi. Önceki gece yatarak uyuyamadım, sırtıma bir sürü yastık yerleştirip oturur vaziyette uyumaya çalıştım. Dün doktorumu aradığımda görmem lazım dedi ve bu sabah beni muayene etti, fıtık olabilir diye düşünmüş ama değilmiş. Allah'a şükür bebeğim de iyiyiymiş.Karaciğerde bir bağ varmış belki o geriliyordur dedi.10 günlük rapor verdi dinlenmem için. Aranızda hiç böyle birşey hisseden birşey var mı bilmiyorum ama bana hala gerilme değil de bir yırtılma gibi geliyor. Belki kas yırtılması bilmiyorum.
Kaslar hamilelikte yeterincd uzayamadigi zaman oluyor bir hafta sürmeden geçer zaman zaman yine olur sanirimKızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?