Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GENELDE 4 ,5 5 ayda çıkar derler ama benim 3. ay dolmadan bebek ben burdayım demeye başladı . erken değilmi şimdiden böyle çıkarsa son aylarda halimi düşünemiyorum bide çatlarsa eyvahhhhhhhh:18::18::18:
GENELDE 4 ,5 5 ayda çıkar derler ama benim 3. ay dolmadan bebek ben burdayım demeye başladı . erken değilmi şimdiden böyle çıkarsa son aylarda halimi düşünemiyorum bide çatlarsa eyvahhhhhhhh:18::18::18:
kiminin iç karnı geniş olurmuş ve geç belli olurmuş göbek hatta 5 ayı falan bulurmuş, kiminin de iç karnı dar ve 2-3 ayda 6 aylık gibi duruyo çevremde iki örneği de gördüm ama gaz sıkıntısı ya da hazımsızlık da olabilir bazı ilaçlar tuvalet sorunu da yaratabiliyor...ben 5,5 ayımı bitirmek üzereyim mesela aşırı çıkmadı karnım 4,5 aydan sonra ben burdayım demeye başladı bebeğim...şuan hiç 5,5 aylık gibi değil dio herkes ama şükür bebeğimin gelişiminde sorun yok iç karnım geniş heralde :)
o zaman eyvah benim halime sanırım yarım dünya olup çıkacağım :18::18::18::18::18:
aman sağlık olsun bebeğimi sağ salim vaktinde sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım da gerisi boş :)![]()