Göbeğin çıkması hakkında

zeytinse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1.184
692
53
GENELDE 4 ,5 5 ayda çıkar derler ama benim 3. ay dolmadan bebek ben burdayım demeye başladı . erken değilmi şimdiden böyle çıkarsa son aylarda halimi düşünemiyorum bide çatlarsa eyvahhhhhhhh:18::18::18:

GENELDE 4 ,5 5 ayda çıkar derler ama benim 3. ay dolmadan bebek ben burdayım demeye başladı . erken değilmi şimdiden böyle çıkarsa son aylarda halimi düşünemiyorum bide çatlarsa eyvahhhhhhhh:18::18::18:

ilk zamanlar bende de olmuştu,çoğu hamile arkadaşta da olmuştur. gaz gibi bir şey o. hatta kilom aynıydı ama göbeğim çıkmıştı. 1 hafta sonra filan geçti . belki sizinki de benim ki gibidir :) kilo artışınız çok mu?

ilk zamanlar bende de olmuştu,çoğu hamile arkadaşta da olmuştur. gaz gibi bir şey o. hatta kilom aynıydı ama göbeğim çıkmıştı. 1 hafta sonra filan geçti . belki sizinki de benim ki gibidir :) kilo artışınız çok mu

malesef kilo veriyorum malum bulantılar daha geçmedi ama benimki gaz değil malesef sabah asm ye uğradım hemşire de dedi göbeğin baya çıkmış dar şeyler giyme göbeğin bölünmüş dedi. gaz falan olduğunda daha da şişiyor da bakan bebek kendini gösteriyor ve hiç inmedi daha ve sanki iki taraftan tutup çekiyorlar gibi bi gergin hissi var :( çok fazla büyürse diye tedirgin olmaya başladım malum çatlaklar falan

kiminin iç karnı geniş olurmuş ve geç belli olurmuş göbek hatta 5 ayı falan bulurmuş, kiminin de iç karnı dar ve 2-3 ayda 6 aylık gibi duruyo çevremde iki örneği de gördüm ama gaz sıkıntısı ya da hazımsızlık da olabilir bazı ilaçlar tuvalet sorunu da yaratabiliyor...ben 5,5 ayımı bitirmek üzereyim mesela aşırı çıkmadı karnım 4,5 aydan sonra ben burdayım demeye başladı bebeğim...şuan hiç 5,5 aylık gibi değil dio herkes ama şükür bebeğimin gelişiminde sorun yok iç karnım geniş heralde :)

kiminin iç karnı geniş olurmuş ve geç belli olurmuş göbek hatta 5 ayı falan bulurmuş, kiminin de iç karnı dar ve 2-3 ayda 6 aylık gibi duruyo çevremde iki örneği de gördüm ama gaz sıkıntısı ya da hazımsızlık da olabilir bazı ilaçlar tuvalet sorunu da yaratabiliyor...ben 5,5 ayımı bitirmek üzereyim mesela aşırı çıkmadı karnım 4,5 aydan sonra ben burdayım demeye başladı bebeğim...şuan hiç 5,5 aylık gibi değil dio herkes ama şükür bebeğimin gelişiminde sorun yok iç karnım geniş heralde :)

o zaman eyvah benim halime sanırım yarım dünya olup çıkacağım :18::18::18::18::18:

aman sağlık olsun bebeğimi sağ salim vaktinde sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım da gerisi boş :):49::49:

o zaman eyvah benim halime sanırım yarım dünya olup çıkacağım :18::18::18::18::18:

aman sağlık olsun bebeğimi sağ salim vaktinde sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım da gerisi boş :):49::49:

öle canım yaa sen gene de dikkat et yani yemeden geri kalma ama abur cubur tarzı şeyler tüketiosan kısıtla bebeğine faydası olmadığı gibi sende fazla kilo yaratabilecek şeyleri yeme en azından düzenli yeme arada ödüllendir kendini :) doğumdan sonra bi şekilde verilir azmin elinden hiç bişey kurtulmaz :)

Canim kilo almamışsan bence cok bir problem yok her kadinda cok farklı oluyor benim bir kuzenim hiç göbek çıkmadan doğurdu digeride inanamazsın 3 insan oldu ama :1: cok tatlıydı ve ikiside uzun Boyli zapzayif kadınlar hamilelikleri cok cok farklı gecti ama doğumdan sonra ikiside yine zayıf hallerine dondüler neyse tatlım uzattım aynı şey arkadasıma olmustu benim 3 aylikken 5 alik gibi oluvermisti ama sonra gecti bazı kadınlarda adet görmediği ve vücudun tüm dengesi değiştiği icin arada boyle şişlikler olabiliyormuş hiç sıkma canını bebisin saglikli olsun doktor kontrollerinde herseyinde yolunda çıksın yeter :16: :49: hem çatlak kremide kullanmaya başla önlem olur :34:

canım belki ikiz gebelik olabilir

malesef değil canım ya.. bende bebekten önce içimden hep ikiz geçerdi galiba ilk düşüğüm ikizdi ama bu değil 1 tane bebek kalp atışını falan duyduk ultrason ölçümleri falan hep tek :)

benim de göbeğim erken çıktı, kız olacak benim bebeğim hatta çoğu kişi erkek olacak galiba diye tahminlerde bulunmuştu. 3. ayı tamamladığımda belli ediyordu kendini.
ilk 4 ay çok bulantım oldu, kusmam oldu ama hiç kilo kaybım olmadı. ilk 4 ayda 4 kilo aldım. 16. hafta ile 20. hafta arası 4 kilo aldım ama nedeni bu haftalar arası doktorumun başlattığı elevit'ti. 20. haftada kestikten sonra ilacı 20 gün içerisinde 1,5 kilo anca aldım. o ilaç yaktı beni :(
ne yapalım öyle ya da böyle çıkacak o hamile göbekler :) çatlamaması için doğal/bitkisel içerikli çatlak giderici kremler var, bol su içebiliriz. yapıcak bişey yok, sağlık olsun.

Benim göbüş te erken çııkanlardan 3 aylıkken filan çıkmaya başlamıştı şuanda baya belli ediyor kendini. genelde bol şeyler giymeye başladım o yüzden pantolonlarım filan sıkmaya başladı belimi.artık bir an önce birkaç tane hamile pantolonu almam lazım ama bi türlü bulamıyorum istediğim gibi :50:

Back
X