Bebek Beslenmesi Göbek bağı :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

01duygu01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.257
1.037
83
36
Kızlar merhaba. Benim bebeğim bugün 21 günlük oldu. Ancak hala göbek bağı düşmedi. Basina gelen varmı. Yardımcı olurmusunuz lütfen. Çok üzülüyorum

Hiç kenarlarındanda kopmalar olmadı mı? Gobeginin cevresinde kızarıklık falan var mı cocuk cerrahına götür mutlaka iltihap falan olur büyük sıkıntı

Hiç kenarlarındanda kopmalar olmadı mı? Gobeginin cevresinde kızarıklık falan var mı cocuk cerrahına götür mutlaka iltihap falan olur büyük sıkıntı
Minik minik parçalar dökülüyor ara sıra. Kurudu biraz ama düşmedi. Doktoru aradım. Biraz daha bekle dedi.

Göbek bağı bakımını yaptıktan sonra fazla sarmayın gazlı bezi üstüne koyun öyle giydirin ben fazla sardığım için 15.günde düşürdük. Bide muhakkak doktora gösterin derim iltihap tehlikeli

Evet bende sarmiyorum. Kurumuş biraz. Düşecek gibi duruyor yakında. İltihap belirtileri yok. Doktoru aradım dün sordu akinti varmı koku ve şişlik varmı diye. Hiçbiri yok. Biraz daha bekle dedi. Ama ben kafama iyice taktım. Düşse bebegimde rahatlar. Daha rahat bezlenir. Belki o canını acitiyordur

Kızlar merhaba. Benim bebeğim bugün 21 günlük oldu. Ancak hala göbek bağı düşmedi. Basina gelen varmı. Yardımcı olurmusunuz lütfen. Çok üzülüyorum
bakım için ne kullandınız ki? yani tecrübesizim ben de pek bilmiyorum ama hastaneden bize %70 alkol diye bir sıvı vermişlerdi, herkes aynı şeyi mi kullanıyor bilmediğimden söyliyeyim dedim. benim de bebeğim 22.gününde tam bir haftalıkken düştü göbüşümüz.

canım mümkün olduğunca kuru tut bağ kısmını. bana doktor öyle demişti pansuman vs. hiçbir şey yapılmadı. bezi bağın altına kıvırıp bağladık bezin ıslaklığı geçmesin diye. biraz daha bekle düşer mutlaka.

Evet canım alkol kullanıyorum. Günde 1 sefer damlatiyorum. Öyle söyledi doktor. Bugün 22. gün bizimde. Kurumuş gibi gounuyor. Bekliyorm düşmesini. Bayağı moralim bozuluyor bu duruma.

Evet canım alkol kullanıyorum. Günde 1 sefer damlatiyorum. Öyle söyledi doktor. Bugün 22. gün bizimde. Kurumuş gibi gounuyor. Bekliyorm düşmesini. Bayağı moralim bozuluyor bu duruma.

Benim kizimin da 13. gun dustu. Dr 28 gune kadar yolu var demisti. Bir de bize tenturdiyotla silin arada demisti.

anladım canım biz sabah akşam 2 kere kullandık belki ondan erken düşmüştür.. doktorun ne diyorsa onu yap canım.. zaten kurudu diyorsun bugün yarın düşer içini ferah tut :)

anladım canım biz sabah akşam 2 kere kullandık belki ondan erken düşmüştür.. doktorun ne diyorsa onu yap canım.. zaten kurudu diyorsun bugün yarın düşer içini ferah tut :)
İnşallah canım ya düşsün bende rahatlayim bebisimde rahatlasin. Kurudu evet ama bugün kaynanam baktı, daha var düşmesine dedi 23 günlük oldu kızım. Yarın 24 olacak. Nebicim göbek bu. Düşmeyen gobekmi olur

Bizim göbek bağımız 4.gün düşmüştü fakat bizi uyarmışlardı kesinlikle pansuman yapmayın bir şey sürmeyin ve ıslatmayın diye.

sanırım aynı gün doğum yaptık :) sabret canım ya elbet düşecek yani, alkolü doktoruna danışıp sabah akşam damlatmayı dene bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…