Minik minik parçalar dökülüyor ara sıra. Kurudu biraz ama düşmedi. Doktoru aradım. Biraz daha bekle dedi.Hiç kenarlarındanda kopmalar olmadı mı? Gobeginin cevresinde kızarıklık falan var mı cocuk cerrahına götür mutlaka iltihap falan olur büyük sıkıntı
Evet bende sarmiyorum. Kurumuş biraz. Düşecek gibi duruyor yakında. İltihap belirtileri yok. Doktoru aradım dün sordu akinti varmı koku ve şişlik varmı diye. Hiçbiri yok. Biraz daha bekle dedi. Ama ben kafama iyice taktım. Düşse bebegimde rahatlar. Daha rahat bezlenir. Belki o canını acitiyordurGöbek bağı bakımını yaptıktan sonra fazla sarmayın gazlı bezi üstüne koyun öyle giydirin ben fazla sardığım için 15.günde düşürdük. Bide muhakkak doktora gösterin derim iltihap tehlikeli
bakım için ne kullandınız ki? yani tecrübesizim ben de pek bilmiyorum ama hastaneden bize %70 alkol diye bir sıvı vermişlerdi, herkes aynı şeyi mi kullanıyor bilmediğimden söyliyeyim dedim. benim de bebeğim 22.gününde tam bir haftalıkken düştü göbüşümüz.Kızlar merhaba. Benim bebeğim bugün 21 günlük oldu. Ancak hala göbek bağı düşmedi. Basina gelen varmı. Yardımcı olurmusunuz lütfen. Çok üzülüyorum
Evet canım alkol kullanıyorum. Günde 1 sefer damlatiyorum. Öyle söyledi doktor. Bugün 22. gün bizimde. Kurumuş gibi gounuyor. Bekliyorm düşmesini. Bayağı moralim bozuluyor bu duruma.bakım için ne kullandınız ki? yani tecrübesizim ben de pek bilmiyorum ama hastaneden bize %70 alkol diye bir sıvı vermişlerdi, herkes aynı şeyi mi kullanıyor bilmediğimden söyliyeyim dedim. benim de bebeğim 22.gününde tam bir haftalıkken düştü göbüşümüz.
Evet canım alkol kullanıyorum. Günde 1 sefer damlatiyorum. Öyle söyledi doktor. Bugün 22. gün bizimde. Kurumuş gibi gounuyor. Bekliyorm düşmesini. Bayağı moralim bozuluyor bu duruma.
anladım canım biz sabah akşam 2 kere kullandık belki ondan erken düşmüştür.. doktorun ne diyorsa onu yap canım.. zaten kurudu diyorsun bugün yarın düşer içini ferah tut :)Evet canım alkol kullanıyorum. Günde 1 sefer damlatiyorum. Öyle söyledi doktor. Bugün 22. gün bizimde. Kurumuş gibi gounuyor. Bekliyorm düşmesini. Bayağı moralim bozuluyor bu duruma.
İnşallah canım ya düşsün bende rahatlayim bebisimde rahatlasin. Kurudu evet ama bugün kaynanam baktı, daha var düşmesine dedianladım canım biz sabah akşam 2 kere kullandık belki ondan erken düşmüştür.. doktorun ne diyorsa onu yap canım.. zaten kurudu diyorsun bugün yarın düşer içini ferah tut :)
sanırım aynı gün doğum yaptık :) sabret canım ya elbet düşecek yani, alkolü doktoruna danışıp sabah akşam damlatmayı dene bence..İnşallah canım ya düşsün bende rahatlayim bebisimde rahatlasin. Kurudu evet ama bugün kaynanam baktı, daha var düşmesine dedi23 günlük oldu kızım. Yarın 24 olacak. Nebicim göbek bu. Düşmeyen gobekmi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?