Bebeğimdeki şey egzemamı?

irem77350

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
4
0
1
26
CFDA7F1D-BC7C-4E7A-9864-1C7E377F8D42.webp
arkadaşlsr kaşının üstündeki pul pul görünen şey egzemamj lütfen bi bakın daha 25 günlük bunu tecrübe eden varmı?

Benim bebeğim de ilk zamanlar o şekildeydi zamanla azalıyor. Ben nemlendirmedim ama nemlendirmeyi de tercih edebilirsiniz. Şimdi 3 aylık sadece saçının orda azıcık var

Benim bebeğim de ilk zamanlar o şekildeydi zamanla azalıyor. Ben nemlendirmedim ama nemlendirmeyi de tercih edebilirsiniz. Şimdi 3 aylık sadece saçının orda azıcık var
ay inşallah içimi rahatlattın çünkü bende egzema var bebeğe geçti diye çok korkuyporum

ay inşallah içimi rahatlattın çünkü bende egzema var bebeğe geçti diye çok korkuyporum
İçin rahat olsun bunlarda yenidogan egzamasi diye geçiyor ama geçiciler. Kaşlarının orda saçının oradakiler daha geç geçiyor. Birde her gün yıka. Her gün köpüklemene gerek yok ama her gün yıkayınca bizde o da iyi gelmişti. Nemlendirici ben kullanmadım ama kullanırsanız yıkadıktan sonra ıslakken kullanılması gerekiyormuş

Konağa da benziyor gibi kaş etrafında da oluyor çünkü ama geçer dert etme yenidoğan döneminde çok oluyor bu tarz şeyler

Back
X