Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilen yok mu?Kızlar gobek cizgisi gebelik belirtisi mi ? Dün farkettim göbekten aşağı kahverengi çizgi? Çatlama iğnenin 11. Günüydü dün bi umutlandım?
O kadar erken çıkmaz bence ben 8 haftalık hamileyim bende yokBilen yok mu?
yanı bende dusunuyordum ama daha oncede gebelık gecırdım bende hıc cıkmamıstı bı umutlandım ne bılım bırden cıkıncaO kadar erken çıkmaz bence ben 8 haftalık hamileyim bende yok
erken cıkar mı pekı ?Benim ikinci trimesterde çıkmaya basladi
O kadar erken çıkmaz ben 25. Haftadayım yok sayılırerken cıkar mı pekı ?
erken cıkmaz mı yanıBenim yeni çıkmaya başladı 30.haftadayım
Bilemiyorum bence karın iyice büyüdükten sonra çıkar ama belki kişiden kişiye de değişirerken cıkmaz mı yanı
yanı olabılırBilemiyorum bence karın iyice büyüdükten sonra çıkar ama belki kişiden kişiye de değişir
Benim de daha yeni çıkmaya başladı. Erken gebelik testi yap canımKızlar gobek cizgisi gebelik belirtisi mi ? Dün farkettim göbekten aşağı kahverengi çizgi? Çatlama iğnenin 11. Günüydü dün bi umutlandım?
Öyle bir çizgi ben hamileyken olmuştu evet ama ilerleyen aylarda olduğunu hatırlıyorum.Kızlar gobek cizgisi gebelik belirtisi mi ? Dün farkettim göbekten aşağı kahverengi çizgi? Çatlama iğnenin 11. Günüydü dün bi umutlandım?
inşallah canım vardır ya ovıtrellenın 12. günü bugun testım negatıf ama bı umutta var halaÖyle bir çizgi ben hamileyken olmuştu evet ama ilerleyen aylarda olduğunu hatırlıyorum.
Allah gönlünüze göre versin![]()
ovıtrellemın 12. günü negatıf cıktı ama bı umut var hala ıcımde ınsallah vardırBenim de daha yeni çıkmaya başladı. Erken gebelik testi yap canım
valla bı umut var ıcımde ıgnemın 12. günü negatıf gordum ama hala bı umut varUmutlandırmak istemem ama 5. Hafta vardı bende ilk hamileliğimde hiç yoktu bilemedim
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızdavalla bı umut var ıcımde ıgnemın 12. günü negatıf gordum ama hala bı umut var