Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme zamanla gececektir. Hamileyken çizgi çiksin diye beklerdik dogumdan sonra gitmesiniKızlar merhaba. Doğum yapalı 3 ay oldu ama karnimda hamileyken oluşan koyu renk çizgi hala geçmedi azalmadı bile. Konuyla ilgili deneyimi olan var mı?
Merak etme zamanla gececektir. Hamileyken çizgi çiksin diye beklerdik dogumdan sonra gitmesini![]()
7 aylık oldu bebeğim, silikleşti iyice. Yaza kadar geçer diye bekliyorumKızlar merhaba. Doğum yapalı 3 ay oldu ama karnimda hamileyken oluşan koyu renk çizgi hala geçmedi azalmadı bile. Konuyla ilgili deneyimi olan var mı?
Göbek deliğinden genital bölgeye doğru düz kahverengi bir çizgi var ince. Rengi baya açıldı hatta oğlumda da aynı bölge ve uzunlukta çizgi var :) hayata böyle bakınca rahatsız değil hediye olarak görünüyor.Kızlar merhaba. Doğum yapalı 3 ay oldu ama karnimda hamileyken oluşan koyu renk çizgi hala geçmedi azalmadı bile. Konuyla ilgili deneyimi olan var mı?
Kesin çıkacak diye birşey yok zaten daha çok erkenBu cizgi kesin çıkıyor mu 13. Haftada hic emare yok erken mi
Yaza kadar geçer ya. Benim kızan 16 aylik bende çizgi falan kalmadıbHamileyken tatlış duruyodu da böyle bir anlamı kalmadı çirkin duruyor![]()
Erken benim çizgi hamileliğin sonlarına doğru çıkmıştıBu cizgi kesin çıkıyor mu 13. Haftada hic emare yok erken mi
Benim üç günüm var regle bendede göbek deliginden genital bölgeye kadar çizgi çıktı belirti olabilir mi?