Göbek çizgisi

crn_21

Aslan anası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
3.602
5.564
358
37
Kızlar merhaba. Doğum yapalı 3 ay oldu ama karnimda hamileyken oluşan koyu renk çizgi hala geçmedi azalmadı bile. Konuyla ilgili deneyimi olan var mı?

Kızlar merhaba. Doğum yapalı 3 ay oldu ama karnimda hamileyken oluşan koyu renk çizgi hala geçmedi azalmadı bile. Konuyla ilgili deneyimi olan var mı?
Merak etme zamanla gececektir. Hamileyken çizgi çiksin diye beklerdik dogumdan sonra gitmesini

7 aylık oldu bebeğim, silikleşti iyice. Yaza kadar geçer diye bekliyorum

Bu cizgi kesin çıkıyor mu 13. Haftada hic emare yok erken mi

Göbek deliğinden genital bölgeye doğru düz kahverengi bir çizgi var ince. Rengi baya açıldı hatta oğlumda da aynı bölge ve uzunlukta çizgi var :) hayata böyle bakınca rahatsız değil hediye olarak görünüyor.

Yorumlardan anladığım kadarıyla daha beraberiz bu çizgiyle

Bu cizgi kesin çıkıyor mu 13. Haftada hic emare yok erken mi
Erken benim çizgi hamileliğin sonlarına doğru çıkmıştı ne çizgi ama taaa göğsüme uzanıyor oğlum 3 aylık hala aynı duruyor

Benim üç günüm var regle bendede göbek deliginden genital bölgeye kadar çizgi çıktı belirti olabilir mi?

Benim o çizgi o kadar erken çıkmamıştı. Karnım çıkmaya başladıktan sonra çıktı diye hatırlıyorum.
Benim üç günüm var regle bendede göbek deliginden genital bölgeye kadar çizgi çıktı belirti olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…